INCARA INNOVATIEF ASSORTIMENT VAN WERKPLEKOPLOSSINGEN

Door Legrand
2 augustus 2023
Legrand

Met Incara™ introduceert Legrand een assortiment met stroom en data oplossingen specifiek voor de werkplek. De diversiteit aan oplossingen zorgt voor een naadloze integratie in het meubilair dat bestemd is voor diverse toepassingen, zoals vergaderruimtes, individuele kantoren, samenwerkingsruimtes, keukens of de thuiswerkplek.   

Esthetiek  

Het Incara™-assortiment koppelt functionaliteit aan gebruiksgemak, ergonomie, comfort en een esthetisch design.   De Incara™-producten zijn strak afgewerkt, in een fraai en tijdloos design, en zijn voorzien van vlakke contactdozen. Op basis van een breed assortiment kan een volledige ruimte met verschillende oplossingen in dezelfde stijl afgewerkt worden. De producten zijn verkrijgbaar in de trendkleuren zwart, wit of rvs look. Andere kleuren of configuraties zijn op aanvraag verkrijgbaar.  

Installatiegemak  

Dankzij een plug & play-concept, met zowel voorbekabelde als niet-voorbekabelde oplossingen, zijn de Incara™-producten makkelijk te installeren. Ook een schroefloze oplossing – door middel van een kliksysteem – is beschikbaar wat het extra makkelijk maakt om de producten te bevestigen in het meubilair.   

Ergonomie en functionaliteit  

Met de Incara™-producten kunnen gebruikers in de meest comfortabele en ergonomische omstandigheden aan de slag. Aansluitingspunten voor apparatuur zijn overal binnen handbereik.  

Veiligheid en betrouwbaarheid  

Die maximale functionaliteit wordt gekoppeld aan een optimale veiligheid en betrouwbaarheid. Zoals bij andere oplossingen van Legrand, is ook het Incara™-assortiment vervaardigd volgens de CSR-aanpak. Deze duurzame aanpak staat garant voor het gebruik van grondstoffen en materialen met een zo laag mogelijk ecologische voetafdruk.  

Een toegankelijke totaaloplossing  

Uniek aan het assortiment  is de compatibiliteit met andere Legrand-oplossingen: naast klassieke bureau-oplossingen heeft Legrand ook onder andere vloerdozen, energiezuilen (inclusief de aansluiting tussen beiden) en kabeldraagsystemen.    Incara™ maakt dus deel uit van een efficiënte totaaloplossing die Legrand aan zijn klanten biedt. Dit verhoogt de functionaliteit en betrouwbaarheid voor gebruikers.  

Ontdek Incara