Vision groepenverdelers van Hager

Door Hager
20 november 2023
Hager

Een begrip in de markt. De Vision groepenkast is al ruim 25 jaar een vertrouwd gezicht in Nederland. We blijven Vision doorontwikkelen, zodat het bij de eisen van de moderne installateur past. Zo blijft onze groepenkast bij de tijd.

De groepenkast van Vision is door zijn doorontwikkeling van vele gemakken voorzien. Het biedt volop montagegemak gecombineerd met hoogstaande kwaliteit. Waar blinkt de Vision in uit?

Installatie

Nieuwbouw of renovatie; de Vision groepenkast voelt zich overal thuis. Onze ervaring zit verwerkt in deze slimme modulaire verdeler. Het resultaat? Snellere en eenvoudigere installatie.

Kwaliteit

Een keurmerk. Stevig materiaal. Dubbel geïsoleerd. De Vision groepenverdeler is een en al kwaliteit. Tot in de kleinste details. Van de afdekdopjes tot de coderingsstrookhouder.

Ontwerp

Van het uitpakken van de onderdelen tot het aandraaien van de laatste schroef. Met slim design versnellen we iedere stap in het installatieproces.

Naast deze grote overkoepelende voordelen bezit de Vision ook vele kleine voordelen. Het zijn dan ook de kleine details die ertoe doen. Wat maakt Vision slim?

Hager VISION Groepenkast met meerdere aan-uitschakelaars op zwarte achtergrond
  • Ruim buisinvoerstuk:
    Werk overzichtelijker dankzij extra bedradingsruimte, verleng veilig te korte bedrading met de optionele cliprail. Dit buisinvoerstuk is gemaakt voor gemak.
  • Onverliesbare schroeven:
    Voorgemonteerd, onverliesbaar en snel aan te draaien. Slimme schroeven houden het deksel stevig op zijn plek, ook bij druk uit de buis¬in¬voeren.
  • Slimme behuizing:
    Dubbel geïsoleerde afdekdoppen voorkomen doorslagspanning. Dankzij de vlakke bodem sluit je draden aan zonder obstakels. De bonus? Gemaakt van stevig materiaal.