Afvalwater verwerken zonder vuile handen? Yes, dat kan met Grundfos SOLOLIFT2!

Door Grundfos
19 juni 2023
Grundfos

Wist u dat u de SOLOLIFT2 in een mum van tijd kan installeren, inbedrijfstellen en onderhouden? Weinig werk en geen vieze handen! De SOLOLIFT2 is speciaal ontworpen om afvalwater in particuliere woningen te verwerken onafhankelijk van de bestaande afvoer. De pomp voert snel en efficiënt afvalwater af uit badkamers, bergingen en keukens en is ook nog eens gemakkelijk te onderhouden. Van een extra toilet op zolder tot een nieuwe badkamer onder rioolniveau, de SOLOLIFT2 maakt het allemaal mogelijk.

TU Roadtrip 2023

Kevin van Grundfos vertelt u in onderstaande video graag meer over de SOLOLIFT2.  

Compacte SOLOLIFT2 reeks

Het assortiment bestaat uit vijf verschillende modellen die allemaal zijn ontworpen met het oog op eenvoud en flexibiliteit. De compacte SOLOLIFT2 is de ideale oplossing voor het renoveren en moderniseren van oude woningen, waar de ruimte vaak beperkt is. Met de gratis SOLOLIFT2 keuzegids is het zeer eenvoudig om de beste pomp voor een klus te selecteren.

Altijd de juiste pomp voor elke klus

Met de WC-1 heeft u direct een goede keuze voor toiletten te pakken. De WC-3 heeft daarnaast aansluitingen voor wasbakken en douches. Voor een hangtoilet heeft u de CWC- 3 nodig. Voor grijs afvalwater is er de compacte D-2 als het gaat om wasbakken en douches, of de C-3 als u ook wasmachines, vaatwassers en dergelijke apparaten wilt aansluiten.

Universele vervanging

De SOLOLIFT2 vervangt probleemloos defecte producten van andere merken door de flexibele koppelstukken. Verticale en horizontale aanpasbare koppelstukken zorgen namelijk voor aanpassing op bestaande afvoerleidingen. Zo zorgt u waar dan ook voor efficiënte afvoer van afvalwater via een smalle drukleiding (> 23 mm) naar de dichtstbijzijnde afvoerleiding, tot 6 meter omhoog of tot 100 meter verderop.

Eenvoudig te installeren en geen vuile handen

SOLOLIFT2 opvoerstations hebben een strak ontwerp voor elk modern interieur. Bovendien zijn ze enorm eenvoudig te installeren en te vervangen en super onderhoudsvriendelijk. Zo behoren vuile handen tot de verleden tijd.

Ontdek Grundfos SOLOLIFT2