ETHERMA THERMOCASSETTES INFRAROODPANELEN VOOR SYSTEEMPLAFONDS

Door Etherma
23 september 2021
author-image

De thermocassettes zijn een onopvallende, aangename en snelle verwarming van bijvoorbeeld winkels, kantoren, scholen, sanitaire ruimtes, recepties en zwembaden. De infraroodpanelen kunnen ingezet worden als hoofdverwarming en lokale verwarming.

Infraroodverwarming kan als lokale zoneverwarming snel plaatselijk extra warmte brengen. Denk aan ruimtes waar bestaande verwarming niet toereikend is door tocht of omdat slechts in een deel van de ruimte gewerkt wordt. De thermocassettes kunnen in een systeemplafond geplaatst worden, zodat bij aanpassing van de ruimte de positie van de  panelen ook aangepast kan worden. Montage onder een plafond is ook mogelijk.

Als hoofdverwarming kunnen ruimtes verwarmd worden die onregelmatig gebruikt worden. Buiten de gebruikstijden kan de temperatuur relatief laag zijn, bij gebruik warmen de panelen snel de aanwezigen op.

Op deze manier zijn infraroodpanelen een zeer efficiënte manier van verwarmen.

Voor zeer goed geïsoleerde gebouwen is infraroodverwarming als hoofdverwarming in het gehele gebouw een goede optie. Vraag voor de juiste adviezen hierin de verkoopmedewerkers van ETHERMA.

De infraroodpanelen kunnen eenvoudig en snel in de 60x60 cm of 60x120 cm rasters geplaatst. Ook montage onder een plafond is mogelijk middels de meegeleverde montagebeugel.

De panelen zijn standaard uitgevoerd in RAL9016 en hebben een IP55, zodat ook gebruik in natte ruimtes geen probleem is.

Middels een ruimtethermostaat zijn de infraroodpanelen eenvoudig te regelen.

Voor toepassingen in hogere bedrijfshallen heeft ETHERMA de Strip modellen in het programma. Voor deze panelen is een EIA (energie investeringsaftrek) mogelijk.

Ontdek ETHERMA THERMOCASSETTES INFRAROODPANELEN

meer over...