DURAVIT STARCK F PRO. KETHO.2 BADKAMERMEUBELEN

Door Duravit
12 juni 2023
Duravit

Helaas is er nog geen fysieke beschikbaarheid van de producten die we in 2023 hebben gepresenteerd op de ISH. Maar de showroom in Den Bosch bevat veel nieuwe en mooie producten. 

TU Roadtrip 2023

André van Dongen vertelt u in onderstaande video graag meer over alle noviteiten van dit jaar.

Noviteiten 2023

In de showroom staat onder andere de douche wc Starck F naar ontwerp van Philippe Starck. Hierbij is het ontwerp zo strak en mooi dat u denkt dat het een normale wc is. Christian Werner ontworp voor Duravit een upgrade van de succesvolle serie Ketho van 2010 namelijk de Ketho.2. Ook in het premium segment is een nieuwe ontwerper Sebastian Herkner, die zich liet inspireren door de Japanse Thee ceremonie. De serie Zencha straalt de rust en warmte uit, u zou er echt een Zen gevoel bij krijgen. Deze serie bevat keramiek, baden en badmeubels.

Starck F

Starck F zijn douche wc’s waarbij de techniek in de pot verwerkt is. Ze hebben daardoor een zeer strak ontwerp met vele opties. De starck F pro heeft 3 nieuwe kenmerken:

  • UV licht wat desinfecterend werkt
  • Een droogblaas functie die tot 3x krachtiger is dan de plus
  • Een afstand bediening met een USB lader

Ketho.2

Ketho.2 is een nieuwe serie badkamermeubelen in 15 kleuren en combineerbaar met 4 keramische wastafels, maar is ook in te zetten als onderkast voor opzet wastafels. Samen met de kolomkasten, spiegels en spiegelkasten is het assortiment compleet.

Zencha

Zencha is een serie in het luxe segment met een Oosterse uitstraling compleet met keramiek in een nieuwe kleur grijs mat. Meubels met glazen fronten en baden in Durasolid A.

Ontdek Duravit