DE NIEUWE DIMENSIE VAN ELEKTRISCHE VERWARMING MET DIMPLEX

Door Dimplex
5 juli 2023
Dimplex

Het is kostenbesparend om elektriciteit zo efficient mogelijk te gebruiken zeker elektrische verwarming. Met het Dimplex Smart Climate Systeem (SCS) kunnen stand-alone Dimplex DTD convectoren, IRM en IRP infraroodpanelen en ook de DCF vloerverwarming tot een samenwerkend - energiebesparend systeem worden gemaakt.

Altijd en overal gemakkelijk regelbaar

Ideaal voor woonhuis toepassingen. Minder geschikt voor Gebouw Beheer System of omgevingen met regelmatig wisselende samenstelling. Hiervoor is een aparte oplossing  (neem contact op met Dimplex). De Hub en de gratis App vormen het hart van het Smart Climate System. Het is gemakkelijk en snel via telefoon of tablet te bedienen. Maak een programma of wijzig op ieder moment voor korte - of langere tijd.

De Hub, bij voorkeur vlakbij een router geplaatst, communiceert via RF direct en alleen met de noodzakelijke controller(s) die op of bij de door u geselecteerde elektrische verwarming(en) moet worden geclickt. Op een DTD convector wordt dan een vervangende controller geplaatst (4 seconden werk) die handbediening toe laat (model NCU-2R) of alleen bediening via App (model NCU-ER).

De IRM en IRP infraroodpanelen en ook DCF worden aangestuurd door de DTB-2R controller. Dit is  een temperatuursensor-schakelaar die op/in een muur-inbouwdoos wordt geplaatst. Vanzelfsprekend werken de DTD convectoren, IRM - IRP Infraroodspanelen en DCF vloerverwarming ook zonder de Hub-App.  Het zijn dan onafhankelijk van elkaar werkende stand -alone verwarminssystemen (in dat geval kan voor de Infraroodpanelen ook nog de RTU afstandbediening-set worden overwogen).

Het Dimplex Smart Climate Systeem (SCS), een slim verwarminssysteem dat moeiteloos en on-the-go geregeld kan worden.