DIFFUUS ZACHT LICHT IN EEN MOOI DESIGN

Door Sylvania
28 juli 2022
author-image

Maak kennis met Sylvania's nieuwe Concord Colossal: een familie ronde, decoratieve armaturen met een minimalistische en elegante stijl.  De zuivere ronde lijnen en slanke behuizing zijn karakteristiek voor Colossal, een stijlvolle reeks die elke ruimte naar een hoger niveau tilt met zijn diffuse licht.

Perfecte lichtervaring

De samenstelling van de licht gebogen, slanke aluminium ring en de volledig vlakke homogene diffuser zorgt voor een zachte, uiterst homogene, niet-verblindende, efficiënte en gelijkmatige verlichting in kantoor-, winkel- en horecaruimten. 

De opalen diffusor heeft een maximale doorlaatbaarheid voor algemene verlichting, de efficiënte micro-prismatische diffusor met verminderde verblinding is perfect voor toepassing in kantoren en alle andere werkplekken met computerschermen.

Sylvania Licht Diffuser
Sylvania wit ovaal

Breed aanbod

Colossal wordt aangeboden in vier verschillende afmetingen - 400, 600, 900 en 1200 mm, en twee lichtverdelingsopties:  direct licht of direct licht met halo-effect. Bovendien zijn alle versies beschikbaar in twee mogelijke kleurtemperaturen, warmwit 3000K en neutral wit 4000K, voor elk wat wils dus!  Colossal heeft een rendement tot 145lm/W en is beschikbaar met CRI80 en CRI90.

Sylvania verlichting design wit
Sylvania lamp verlichting

Verschillende montagemogelijkheden met eenvoudige installatie

Zowel bij opbouw- als pendelmontage kunnen de armaturen perfect gecombineerd worden, want alle uitvoeringen hebben een identieke hoogte. De combinatie van de verschillende diameters in één verlichtingsproject bieden een bijzonder mooi en dynamisch beeld.

Met behulp van de in hoogte verstelbare ophangset kunnen zelfs de grootste maten door één gebruiker worden gemonteerd. Alle afmetingen van de reeks zijn verkrijgbaar met geïntegreerde noodverlichting en zijn geschikt voor SylSmart Connected en SylSmart Standalone.

Ontdek Sylvania's nieuwe Concord Colossal armaturen