STELRAD ELEKTRISCHE RADIATOREN

Door Stelrad
4 september 2023
Stelrad

Energiezuinig en elektrisch verwarmen - Jaar na jaar stijgt de vraag naar innovatieve elektrische verwarmingsoplossingen. Daar wil Stelrad als pionier in het ontwikkelen van radiatoren zeker een antwoord op bieden.

Efficiënte verwarming in functie van uw warmtebehoefte

Aangezien huizen steeds beter geïsoleerd worden vermindert ook de warmtebehoefte. In combinatie met fotovoltaïsche zonnepanelen betekent elektrische verwarming een kostenefficiënte, gebruiksvriendelijke en ecologische oplossing.

Bovendien zorgt de overstap van fossiele brandstof naar groene elektriciteit voor een vermindering van je CO2-uitstoot, lever je een positieve, ecologische bijdrage aan onze planeet en verminder je je afhankelijkheid van je energieleverancier.

Door de sterke stijging van de energiekosten en de mogelijkheid om uw elektriciteit zelf op te wekken via zonnepanelen zal het je zeker niet verbazen dat de vraag naar elektrische radiatoren sterk is gestegen.

Ontdek hierna de andere talrijke voordelen van onze elektrische oplossingen!

Selectief verwarmen

In bepaalde ruimtes zoals de badkamer, waar een hogere comforttemperatuur wenselijk is, is het mogelijk met een elektrische radiator snel in te spelen op de warmtevraag. In een mum van tijd geniet je van aangename warmte.

Ultiem installatiegemak

Het Plug & Play-concept zonder kap- en breekwerken zorgt voor optimaal installatiegemak voor de installateur. Er is enkel een stopcontact nodig.

Geen speciaal onderhoud vereist

Een elektrische radiator functioneert immers autonoom en maakt geen deel uit van een cv-installatie.

Waarom kiezen voor Stelrad elektrische radiatoren?

  • ecologisch en duurzaam
  • efficiënt verwarmen
  • geen speciaal onderhoud
  • enkel een stopcontact nodig
  • ideaal met zonnepanelen
  • selectief verwarmen
  • geen kap- of breekwerk
  • gemakkelijk te installeren

Vertex E

De elektrische versie van de verticale Vertex radiator. Deze is beschikbaar in 3 versies van 1.800 mm hoogte met een afgifte van respectievelijk 1.250, 1.500 en 1.750 watt.

Vertex Plan E

De voordelen van een verticale elektrische radiator gecombineerd met een strak design. Dezelfde 3 radiatoren als voor de Vertex E zijn ook beschikbaar met een vlakke voorplaat.

Caradon Stelrad wit elektrische radiator VERTEX plan E in eetkamer

Een handige en makkelijke oplossing !

De verticale Vertex E en Vertex Plan E elektrische radiatoren zijn eenvoudig te installeren en te bedienen. De sturing gebeurt via de standaard meegeleverde RF-thermostaat. Deze RF-thermostaat heeft een zeer eenvoudige en intuïtieve bediening. Ook de koppeling met de radiator is zeer makkelijk.

Caradon Stelrad wit elektrische radiator Dahlia E
Caradon Stelrad wit elektrische radiator Dahlia E

Dahlia E

De elektrische versie van de traditionele Dahlia badkamerradiator. De Dahlia E is verkrijgbaar in 11 verschillende afmetingen met afgiftes van 400 tot 1.000 watt.

Dahlia E-VENTO

De elektrische Dahlia E is ook beschikbaar met een blower. Deze Dahlia E-VENTO is bijzonder krachtig met een bijkomende afgifte van 950 watt. De blower zorgt voor een onmiddellijke opwarming waardoor de ruimte zeer snel naar de gewenste temperatuur wordt gebracht. Snel en ecologisch zowel je badkamer als je handdoeken.

Ontdek de Stelrad Radiatoren