EASY SCAN VAN CAME, OPEN AUTOMATISATIES VIA QR-CODE

Door CAME
5 juli 2023
CAME

De Easy Scan is de QR-code printer en lezer van CAME. De productnaam verklapt al wat het inhoudt: een heel eenvoudig en flexibel scansysteem.

Geautoriseerde doorgang met QR-code technologie

De Easy Scan maakt op een eenvoudige manier een geautoriseerde doorgang mogelijk. Bij gebrek aan een ticket, zal er geen doorgang verleend worden.

Een Easy Scan kit bestaat uit een QR-code printer, een QR-code lezer en een Easy Scan module om dit allemaal mogelijk te maken. De lezer kan gelijk waar nodig geplaatst worden; een veelvoorkomende toepassing is wanneer de QR-code lezer in een paal of zuil wordt ingebouwd, die naast een slagboom of een toegangspoortje staat, maar ook een rechtstreekse montage op de automatisatie is perfect mogelijk! De ticketprinter is een desktopprinter, en kan dus het beste aan een bureau, onthaal-receptie, of kassa gezet worden.

Verschillende niveaus van de Easy Scan

Het gamma in de Easy Scan gaat van Basic tot Advanced Plus, de Advanced versies hebben een touch screen scherm waar de instellingen van de tickets op bepaald kunnen worden.

De parkeerbeheerder kan de instellingen op het scherm zelf aanpassen. Let op, niet zomaar iedereen heeft toegang tot deze wijzigingen, de toegang tot deze instellingen is beperkt met een code.

Een voorbeeld van een toepassing: om de parking van de sportclub op te kunnen, rijd je langs de vrij-in slagboom. Na het sporten vraag je een ticket aan de receptie, dat ticket moet je scannen om, binnen de toegestane parameters, het gebouw of de parking te kunnen verlaten.

Upgrade naar ACS PS systeem voor geavanceerde betalingen en tarieven

Wil je een meer geavanceerd systeem waar betalingen en tickets met bepaalde tarieven kunnen gegenereerd worden, dan kan je overstappen naar het ACS PS systeem. Deze overstap is modulair, de bestaande Easy Scan wordt hierbij behouden.

Om terug te keren naar de essentie, de Easy Scan van Came is een heel eenvoudig en flexibel toe te passen systeem dat zorgt voor het printen en scannen van QR-codes, die dienen om automatisaties te openen. 

Direct bestellen