MIX & MATCH-ACTIE: ONTVANG NU EEN VIERDE DIMMERPAKKET GRATIS MET BUSCH-JAEGER

Door Busch-Jaeger
13 juni 2023
author-image

Voordelig kennismaken met de nieuwste producten en systemen van Busch-Jaeger? Profiteer van de Mix & Match-actie, bestel drie dimmeractiepakketten bij de Technische Unie en krijg het vierde pakket gratis van Busch-Jaeger.

Tillen verlichting naar het next level

In de woningen en gebouwen van nu neemt verlichting een steeds belangrijkere plaats in. En ook worden er steeds hogere eisen gesteld aan het snel kunnen wisselen van functie en het draadloos schakelen ervan. Busch-free@home® flex-Smart Room-besturing en de Bluetooth Smart Switch & Dimmer met Casambi-verlichtingsbesturing spelen hier optimaal op in en tillen verlichting naar het next level. En met de Mix & Match-actie van Busch-Jaeger kunnen professionals nu extra voordelig kennismaken met deze innovaties.

Actiepakketten Bluetooth Smart Switch & Dimmer

De nieuwe Bluetooth Smart Switch & Dimmer met Casambi tillen het draadloos schakelen van verlichting naar een nieuw niveau en sluiten perfect aan bij de actuele en groeiende plug-and-play- trend. Complexe montage is namelijk verleden tijd, want de batterijloze bluetoothzender kan direct op de wand of op een inbouwdoos gemonteerd worden. Deze kan zonder bedrading en zonder de muren te beschadigen worden aangebracht op elke willekeurige plaats in de ruimte, is bijzonder energiebesparend dankzij ‘energy harvesting’ en daarmee zelfvoorzienend.

Actiepakketten Busch-free@home® flex

Leg met de twee Busch-free@home® flex-pakketten de basis voor een Smart Room. Start bijvoorbeeld met handmatige bediening van licht en zonwering en maak het systeem in de toekomst in een handomdraai slim met slechts één simpele sensorwisseling. Zo kunnen via bluetooth meerdere functies tegelijkertijd bediend worden met een tablet of smartphone. Op termijn is het zelfs mogelijk een System Access Point toe te voegen en zo een volledige koppeling te maken met Busch-free@home® en alle functies van dit Smart Home-systeem.

Vier sets om uit te kiezen

Hoe het werkt? Heel simpel! Bestel vóór 1 juli 2023 drie actiepakketten bij de Technisch Unie. Kies daarbij uit:

  • Pakket 1: Bluetooth Smart Switch met Casambi in Busch-balance® SI alpinwit (2 sets)
  • Pakket 2: Bluetooth Smart Dimmer met Casambi in Busch-balance® SI alpinwit (2 sets)
  • Pakket 3: Busch-free@home® flex in Busch-balance® SI alpinwit (2 dimmersets)
  • Pakket 4: Busch-free@home® flex in future® linear studiowit (2 dimmersets) Upload vervolgens het aankoopbewijs via de actiesite en ontvang het vierde en goedkoopste pakket gratis via Busch-Jaeger.