ACO POWERDRAIN SEALIN

Door Aco
23 maart 2022

Met het lijnafwateringssysteem PowerDrain Sealin biedt ACO dé oplossing voor intensief- maar ook zwaarbelaste verkeersgebieden. Deze gloednieuwe goot is voorzien van een vernieuwde gietijzeren randbescherming en een versterkt polymeerbetonnen gootelement. De slimme Sealin-afdichting zorgt ervoor dat de goten onderling niet meer hoeven te worden gekit om een waterdichte aansluiting te creëren.

  

Permanent waterdicht

Hoe om te gaan met regenwater krijgt in deze tijd steeds meer aandacht. De trend hierbij is om regenwater bij voorkeur niet via rioleringssystemen af te voeren maar lokaal te verwerken. Dit maakt de noodzaak voor het beheersen van de kwaliteit van regenwater steeds groter. De waterdichtheid van afwateringssytemen is hierbij van cruciaal belang! Lijnafwateringsgoten voorzien van een Sealin-afdichting leveren een beslissende bijdrage en zorgen voor het veilig opvangen en afvoeren van verontreinigd water van verhard oppervlak. Hierdoor wordt in een vroegtijdig stadium onomkeerbare schade aan constructies, verzwakking van betonnen funderingen en vervuiling van het grondwater voorkomen!

Breed inzetbaar met oog voor design

Je hebt een ruime keuze aan roosters in vele vormen, kleuren en materialen. Voor elke gewenste uitstraling bieden wij een passend design!

 

 

meer over...