ABL WALLBOX EM4: VOOR ELKE TOEPASSING DE JUISTE OPLOSSING

Door ABL
27 september 2023
ABL

Steeds meer bedrijven installeren op hun parkeerterreinen laadstations voor elektrische auto's. Hier zijn uiteenlopende redenen voor. Net zo uiteenlopend zijn de eisen aan de Wallbox.

Voor groepsoplossingen tot 100 oplaadpunten

Met de nieuwe Wallbox eM4 van ABL komt een oplossing op de markt die direct aan de eisen van de meeste toepassingen voldoet en bovendien speciaal is ontwikkeld voor groepsinstallaties. Zowel bij nieuwbouw als bij plaatsing achteraf kan de eM4 flexibel worden ingezet:

  • Bedrade & draadloze groepsoplossingen
  • Uitgebreide loadbalancing-functies
  • Gestandaardiseerde interfaces voor integratie in externe systemen

Eenvoudig geïnstalleerd, snel geconfigureerd

Voor ABL stond tijdens de fysieke constructie van de Wallbox de elektricien in het middelpunt. Op het kleinste oppervlak in de parkeergarage, aan de wand of op de zuil, de installatie van de eM4 is heel eenvoudig. De configuratie gebeurt via een app en het modulaire ontwerp zorgt bovendien voor vereenvoudigd onderhoud.

  • Eenvoudige montage dankzij flexibele kabeldoorvoermogelijkheden
  • Eenvoudige configuratie via app voor iOS en Android
  • Gemakkelijk onderhoud dankzij modulair ontwerp
Vrouw laadpaal oplaadpunt

Krachtige hardware ontmoet intelligente software

De reev ready varianten van de Wallbox eM4 kunnen eenvoudig worden verbonden met de reev backend. Het reev dashboard hoeft alleen aan het begin online te worden geactiveerd en is dan meteen klaar voor gebruik. Via het reev dashboard kunnen de laadprocessen vervolgens worden gemonitord en afgerekend.

Met de Wallbox eM4 kunt u tijd en kosten besparen terwijl u uw klanten een veilige en betrouwbare oplossing biedt. Overtuig u zelf van de voordelen van de Wallbox eM4.

Direct bestellen