VSH POWERPRESS NU OOK GESCHIKT VOOR GAS!

Door Aalberts integrated piping systems
11 augustus 2022
author-image

In 2018 introduceerde Aalberts Integrated Piping Systems VSH PowerPress®: een snel, veilig, en betrouwbaar persleidingsysteem voor dikwandige buizen. VSH PowerPress® is nu uitgebreid en daarmee ook geschikt voor aardgas. 

Breed assortiment aardgasfittingen

Het VSH PowerPress® assortiment kent maar liefst 109 nieuwe aardgasfittingen die stuk voor stuk Gastec,- DVGW- en BSI-gecertificeerd zijn. Daarmee beschikt u over een compleet dikwandig persleidingsysteem geschikt voor aardgas. Veilig, betrouwbaar en eenvoudig te installeren. 

Aalberts Integrated Piping Systems pijp schakel

Visuele controle

Dankzij de unieke gele Visu-Control®-ring is direct zichtbaar of een fitting verperst is of niet. De kleurcodering laat zien of de fitting geschikt is voor water (rood) of gas (geel). Omdat de Visu-Control®-ring ook als buisgeleiding wordt gebruikt, is na installatie eenvoudig te zien welke uitvoering van VSH PowerPress® gebruikt is. De gasfittingen zijn verder voorzien van een gele HNBR O-ring met Leak Before Pressed-functie. Dankzij de ZnNi-coating bent u verzekerd van uitmuntende corrosiebestendigheid.

Tal van andere toepassingen

VSH PowerPress is completer dan ooit. En daarmee dé veilige en tijdbesparende oplossing voor dikwandige verwarmings-, koel, gas- en sprinklerinstallaties. Ook geschikt voor toepassingen in de industrie. Denk bijvoorbeeld aan perslucht en het transport van minerale oplossingen. 

VSH PowerPress® Gas in het kort

  • Maar liefst 109 nieuwe fittingen 
  • Compleet gasleidingsysteem van ½” tot en met 2” 
  • Gastec, DVGW en BSI gecertificeerd 
  • Visu-Control-ring: directe herkenbaarheid en veiligheid 
  • Gele HNBR o-ring met Leak Before Pressed-functie 
  • ZnNi coating: uitmuntende corrosiebestendigheid 
  • Slimme vertanding van RVS grijpring: maximale zekerheid  
  • Eenvoudig installeren met veilig en licht accugereedschap 

Ontdek VSH PowerPress®