Smart Home

In een Smart Home verbindt u licht, jaloezieën, verwarming en zelfs uw huishoudtoestellen met elkaar om ze centraal te bedienen. Zo profiteert u van een grote flexibiliteit: bedien uw huis met een Smart Home-schakelaar, spraakbesturing of via de digitale gebruikersinterface van de Gira Smart Home App. Zo hebt u uw huis altijd onder controle, thuis vanaf de bank of onderweg. 

Bekijk hieronder de verschillende Smart Home systemen van Gira:

Gira System 3000

Gira One

De wens naar meer comfort, veiligheid en energie-efficiëntie in de gebouwentechniek wordt een trend. Jaloezieën automatisch omhoog of omlaag laten gaan, lichtscènes voor gezellige avonden aanmaken of ruimtes alleen bij aanwezigheid verwarmen en nog veel meer - met Gira One kan de Smart Home eenvoudig worden gerealiseerd.
Bestel direct

Gira G1

Gira eNet 

Met het draadloze Gira eNet SMART HOME wordt uw smartphone of tablet omgetoverd tot een schakelcentrale. U heeft op elk moment inzicht, kunt feedback ontvangen of scenario’s van tevoren instellen. De besturing is via Amazon Alexa en Google Assistent ook mogelijk met spraakopdrachten.
Bestel direct

Gira Tastsensor 3

Gira KNX systeem

KNX is de universele standaard voor Smart Home techniek en bouwen over de gehele wereld. Vele producenten zoals bijvoorbeeld Sony, Bosch Siemens, en Gira hebben hun eigen toepassingen ontwikkeld op basis van deze standaard.
Bestel direct

 

Gira System 3000

Gira System 3000

Gira System 3000 stelt u in staat om uw verlichting, jaloezieën en kamertemperatuur aan te passen aan uw dagelijkse routines. Handmatig via schakelaars, automatisch op basis van vooraf ingestelde schema's of op afstand via app.
Bestel direct

Gira G1

KNX RF

Met het draadloze Gira KNX RF-systeem wordt een Smart Home op basis van KNX eenvoudig realiseerbaar. Het maakt op elke plaats in het gebouw slimme besturing van licht, jaloezieën, scènes en meer mogelijk. Eenvoudig draadloos op basis van de huidige 230V-installatie en inbouwbasiselementen van het Gira System 3000. Bekijk de video.
Bestel direct

Gira Lab | Retrofit