Smart home

In het Smart Home verbindt u licht, jaloezieën, verwarming en zelfs uw huishoudtoestellen met elkaar om ze centraal te bedienen. Zo profiteert u van een grote flexibiliteit: bedien uw huis met een Smart Home-schakelaar, spraakbesturing of via de digitale gebruikersinterface van de Gira Smart Home App. Zo hebt u uw huis altijd onder controle, of u nu op de sofa zit of onderweg bent.

Vervelende alledaagse taken neemt het Smart Home u ook volledig uit handen. Daartoe voeren geautomatiseerde scènes de gewenste functies uit precies wanneer u dat wilt. Zo zou een ochtendscène er bijvoorbeeld uit kunnen zien: op een vastgelegd tijdstip gaan uw jaloezieën automatisch open zodat u op een aangename manier wordt gewekt door de zon. Tegelijkertijd gaat de radio aan en in de keuken zet het koffiezetapparaat verse koffie terwijl u wakker wordt. U hoeft nergens voor te zorgen, behalve voor uzelf. 

Gira Tastsensor 3

Verlichting en jaloezieën besturen, de kamertemperatuur regelen of complete sfeerscenario’s bestaande uit verlichting, jaloezieën en muziek opslaan en oproepen – met de Gira KNX tastsensor 3 kunt u vele functies besturen met één druk op de knop.
Bestel direct

 

Gira Tastsensor 4

Dat een schakelaar bijzonder veelzijdig kan zijn, bewijst onze Gira tastsensor 4. Onder het minimalistisch en elegant vormgegeven oppervlak gaat intelligente techniek schuil, waarmee u talrijke eenheden zoals jaloezieën en lampen in uw KNX systeem kunt besturen. De tastsensor is verkrijgbaar in uitvoeringen met twee, vier, zes of acht afzonderlijk instelbare toetsen.
Bestel direct

 

Gira System 3000

Gira System 3000 stelt u in staat om uw verlichting, jaloezieën en kamertemperatuur aan te passen aan uw dagelijkse routines. Handmatig via schakelaar, automatisch op basis van vooraf ingestelde schema's of op afstand via app.
Bestel direct

Gira G1

De Gira G1 kan als KNX bedieningsapparaat, eNet SMART HOME client, HomeServer client, Gira X1 client, Alarm Connect client of in combinatie met de DCS-IP-gateway ook als huisstation voor deurcommunicatie worden gebruikt. De programmering kan normaal via de ETS of nieuw voor de client-applicaties via de Gira Project Assistant plaatsvinden. Via de datapunten van de Gira Project Assistant ontstaan interessante nieuwe mogelijkheden voor de G1.
Bestel direct