Smart Home

In een Smart Home verbindt u licht, jaloezieën, verwarming en zelfs uw huishoudtoestellen met elkaar om ze centraal te bedienen. Zo profiteert u van een grote flexibiliteit: bedien uw huis met een Smart Home-schakelaar, spraakbesturing of via de digitale gebruikersinterface van de Gira Smart Home App. Zo hebt u uw huis altijd onder controle, thuis vanaf de bank of onderweg. 

Bekijk hieronder de verschillende Smart Home systemen van Gira:

Gira System 3000

Gira System 3000

Gira System 3000 stelt u in staat om uw verlichting, jaloezieën en kamertemperatuur aan te passen aan uw dagelijkse routines. Handmatig via schakelaars, automatisch op basis van vooraf ingestelde schema's of op afstand via app. Bekijk hier het assortiment.

Gira G1

Gira eNet 

Met het draadloze Gira eNet SMART HOME wordt uw smartphone of tablet omgetoverd tot een schakelcentrale. U heeft op elk moment inzicht, kunt feedback ontvangen of scenario’s van tevoren instellen. De besturing is via Amazon Alexa en Google Assistent ook mogelijk met spraakopdrachten. Bekijk hier het assortiment.

Gira Tastsensor 3

Gira KNX systeem

KNX is de universele standaard voor Smart Home techniek en bouwen over de gehele wereld. Vele producenten zoals bijvoorbeeld Sony, Bosch Siemens, en Gira hebben hun eigen toepassingen ontwikkeld op basis van deze standaard. Bekijk hier het assortiment.