Design schakelaars

Het Gira designsysteem omvat 11 schakelaarprogramma's met meer dan 300 functies. Er zijn meer dan 90 afdekraamvarianten en verschillende basiselementen in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar. Afdekramen, schakelaars en basiselementen kunnen onafhankelijk van elkaar worden vervangen om nieuwe functies toe te voegen of esthetische accenten aan te brengen. Zo kunnen de Gira producten passend bij elk interieur worden samengesteld. De Gira schakelaarprogramma’s zijn meermaals bekroond met internationaal gerenommeerde designprijzen.

Gira E2

GIRA E2

De heldere, gereduceerde vormgeving van het tijdloos vormgegeven schakelaarprogramma en designorigineel Gira E2 in een verscheidenheid van interieurstijlen.
Bestel direct

 

Gira E3

GIRA E3

Aan de buitenkant afgerond, hoekig aan de binnenkant, met een zijdemat Soft-Touch-oppervlak of naar keuze met een glanzend oppervlak: de designlijn Gira E3 presenteert zich elegant en harmonieus.
Bestel direct

 

Gira Esprit

Gira event

Met de veelzijdige designlijn Gira Event en zijn uniek afgeronde vorm van ramen kunt u uw creativiteit de vrije loop laten.
Bestel direct

 

Gira Esprit

Gira Esprit

Met ongebruikelijke materialen als linoleum-multiplex, gekleurd glas en mat afgewerkt roestvrij staal en aluminium zet de designlijn Gira Esprit moderne accenten.
Bestel direct

 

Gira Studio

Gira Studio

Gewoon eens klassiek en avant-garde combineren: de designlijn Gira Studio brengt accenten aan en past perfect bij een trendsettende woonstijl.
Bestel direct

 

Gira ClassiX

Gira ClassiX

Messing of brons: Het schakelaarprogramma Gira ClassiX brengt een glamoureus effect in uw huis.
Bestel direct

 

Gira F100

Gira F100

Handmatig te bedienen. Of met de elleboog: Een extra groot bedieningsvlak maakt het mogelijk.
Bestel direct

 

Gira TX 44

Gira TX 44

De waterdichte opbouwprogramma’s en de Gira TX_44-producten behoren tot de bijzonder robuuste schakelaarprogramma’s.
Bestel direct