NIEUW ÉN NU EXTRA VOORDELIG: GEBERIT ACANTO WANDCLOSET MET TURBOFLUSH

Door Geberit
1 mei 2023
Geberit

Met de Geberit WC Packs heeft u altijd de optimale combinatie van closet en zitting, voor een scherpe prijs. En dat alles in één handige meeneemverpakking. U heeft altijd een closet met een zitting die naadloos aansluit en u staat dus nooit meer bij een klant met de verkeerde combinatie. 

Geberit WC Packs én Acanto

De Geberit Acanto is de nieuwe kampioen op het gebied van spoelprestaties. Met de geoptimaliseerde TurboFlush spoeltechnologie spoelt het Acanto wandcloset moeiteloos tot 10 x meer testballen door dan de norm voorschrijft. 

Geberit Acanto: kampioen spoelprestaties

Wat kan er verbeterd worden aan een wandcloset? De ontwikkelaars van Geberit hebben het Acanto wandcloset onder de loep genomen en de spoelprestaties, de belastbaarheid van de wc-zitting en de installatie geoptimaliseerd. 

Het Acanto wandcloset is de nieuwe kampioen op het gebied van doorspoelen. Volgens de norm moet het twaalf toiletpapierbolletjes wegspoelen. Of 50 testballen. Geberit springt hier bovenop en heeft onder andere de TurboFlush spoeltechnologie verder ontwikkeld: nu spoelt hij moeiteloos 60 bolletjes weg, en in plaats van 50 testballen spoelt hij er 500 weg – tot tien keer meer dan de norm voorschrijft.

Geoptimaliseerde Geberit TurboFlush

Als de deksel wordt geopend, wordt de asymmetrische, speciaal voor het Acanto wandcloset met TurboFlush spoeltechnologie ontwikkelde binnengeometrie zichtbaar. Deze is nauwkeurig afgestemd op de Geberit inbouwreservoirs, zodat het spoelwater als een krachtige en precieze draaikolk door het keramiek stroomt.

Snelle en eenvoudige installatie; Easy Fast Fix 3 bevestiging

Als onderdeel van het herontwerp hebben de ontwikkelaars het Geberit Acanto wandcloset en wandbidet voorzien van de EFF3 bevestigingstechnologie – dit staat voor Easy Fast Fix 3 bevestiging. De keerkoppelingen zijn nu ingebed in een stalen Geberit blauw gelakt steunframe en in de fabriek in het keramiek geklemd. Voor de installatie wordt het wandcloset op de draadstangen van het inbouwframe geschoven en zoals gewoonlijk bevestigd. 

Kiezen voor een Geberit WC Pack is kiezen voor eenvoud

  • Eenvoudig kiezen door het brede assortiment
  • Eenvoudig kopen door de handige meeneemverpakking
  • Eenvoudig installeren door de innovatieve techniek – Easy Fast Fix 3 bevestiging van Geberit

Er is een Geberit WC Pack voor elke wens en in elke prijsklasse. Bekijk hier alle Geberit WC Packs

WC Packs met Easy Fast Fix 3 bevestigingstechnologie

Met de innovatieve bevestigingstechniek, Easy Fast Fix 3, maakt Geberit het installeren van een closet super eenvoudig. Door middel van de voorgemonteerde bevestigingspluggen kan het keramiek eenvoudig over de draadeinden worden geplaatst, vervolgens kan met behulp van de meegeleverde inbussleutel het keramiek stevig tegen de muur worden bevestigd.Het laatste van Geberit