GEBERIT ONE

Door Geberit
30 juli 2021
Geberit

Geberit breidt het assortiment van de unieke Geberit ONE badkamerserie uit. Blikvanger is daarbij de wastafelomgeving, het centrale element in de badkamer. Het uitgangspunt van deze assortimentsuitbreiding is de wens voor een individueel ontwerp: de variëteit binnen de afzonderlijke componenten wastafels, wastafelmeubels en wastafelbladen is perfect op elkaar afgestemd en tegelijkertijd op allerlei manieren met elkaar te combineren. Welk ontwerp en welke combinatie er ook gekozen wordt, het past altijd en combineert harmonieus. Kenmerkend voor Geberit ONE is de combinatie van de technische knowhow achter de wand met de design georiënteerde producten voor de wand. De nieuwe Geberit ONE producten zijn ook zonder inbouwelementen te monteren en daardoor breder inzetbaar.

Geberit ONE wastafels

Geberit ONE biedt keuze uit drie nieuwe wastafelvarianten, elk in diverse maten verkrijgbaar. De standaard wastafel heeft een randhoogte van 9,5 cm en kent een breedte tussen de 60 en 120 cm. De SlimRim oplegwastafels, met een randhoogte van slechts 1,5 cm, zijn verkrijgbaar in vier verschillende breedtes van 60 tot 105 cm. Afhankelijk van de gekozen breedte is er aan weerszijde aflegruimte aanwezig. De laatste optie is de opzetwastafel van 50 cm breed. Deze is beschikbaar in een hoekig of afgerond design. In het midden van de wastafel is de afvoer gepositioneerd, voorzien van een hoogwaardige keramische afdekkap met geïntegreerde haarzeef. Alle nieuwe Geberit ONE wastafels zijn verkrijgbaar met of zonder kraangat en standaard voorzien van het extreem gladde en gemakkelijk te reinigen KeraTect® glazuur.

Geberit ONE wastafelmeubels

De nieuwe Geberit ONE wastafelmeubels, welke perfect aansluiten op de standaard en SlimRim wastafels, bieden een indrukwekkende diversiteit aan individuele ontwerpmogelijkheden. De wastafelonderkasten, voorzien van twee schuifladen, variëren in de breedte 60 tot 120 cm. De grootste wastafelonderkast heeft een breedte van 135 cm en is voorzien van 4 schuifladen. De onderkasten zijn in zeven kleuren verkrijgbaar: wit en zandgrijs hoogglans gelakt; wit, greige en lava mat gelakt; eiken en noten hickory melamine.

Geberit ONE wastafelbladen

Tussen de opzetwastafel en de onderkast komt het wastafelblad. Deze is verkrijgbaar in dezelfde zeven kleuren als de onderkast. Voor een persoonlijke look and feel zijn alle kleurcombinaties mogelijk. Wil je geen meubel onder je wastafelblad, dan kan dat ook! De bevestigingsconsoles aan beide zijden van het wastafelblad (variërend in breedte van 60 tot 135 cm) kunnen ook dienen als handdoekhouder. De sifonopening kan zowel links, rechts als in het midden van het wastafelblad gepositioneerd worden, waardoor de opzetwastafels kunnen variëren in positie. Zo kan iedereen precies de wastafelomgeving en look creëren die gewenst is. Denk bijvoorbeeld ook aan een asymmetrisch vormgegeven opstelling, waarbij een combinatie gemaakt wordt van een wastafelblad van 120 cm breed met een rechts of links geplaatste opzetwastafel en daaronder een 60 cm brede wastafelonderkast gepositioneerd.

Of het nu een enkele of dubbele wastafel wordt, met een wastafelonderkast of liever met een puristisch wastafelblad met handdoekhouders: er zijn talloze combinaties mogelijk, waarbij de afzonderlijke componenten perfect op elkaar afgestemd zijn.

Maximale opbergruimte

Extra aandacht verdient het vernieuwde ONE lade-indeler concept en de vernieuwde waterafvoer. Beiden zorgen ze voor maximale opbergruimte in de laden. Alle nieuwe Geberit ONE wastafelvarianten zijn voorzien van een innovatief afvoersysteem dat zo ruimtebesparend ontworpen is, dat er voor de sifon van de wastafel geen uitsparing meer nodig is. Daardoor wint de lade in het midden aan diepte en daarmee aan opbergruimte. De beschikbare opbergruimte in de laden wordt bovendien maximaal benut door het ontbreken van schuinten en hinderlijke zijgeleiding. Optioneel kan er gekozen worden voor integreerbare lichtstrips, die voor meer licht in de lade zorgen en voor een zeer hoogwaardig modulair organisatiesysteem, voor een praktisch geordende lade.

Geberit ONE

Het laatste van Geberit