GEBERIT AQUACLEAN MERA, TUMA EN SELA

Door Geberit
30 juli 2021
author-image

Geberit biedt met de douchewc's Mera, Sela en Tuma de passende oplossing aan voor vrijwel elke behoefte en woonsituatie. Van een comfortabel compleet toiletsysteem tot de compacte zitting. Dankzij het perfecte samenspel van design en techniek heeft uw klant niet meer ruimte nodig dan voor een traditionele wc.

  • Geberit AquaClean Mera is uitgerust met complete en indrukwekkende kenmerken van topkwaliteit zoals geurzuivering en een warmeluchtföhn.
  • Geberit AquaClean Sela biedt uiterst eenvoudige, intuïtief te bedienen functies en past dankzij het puristisch en elegante design in elke badkamer.
  • De douchewc AquaClean Tuma is een betaalbare compacte alleskunner. Als alternatief voor het complete toiletsysteem wordt AquaClean Tuma ook als zitting voor installatie achteraf aangeboden.

Geberit AquaClean douchewc's zijn uitgerust met de gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie en een intuïtieve afstandsbediening (AquaClean Mera, Sela en Tuma Comfort). Afhankelijk van de uitvoering zijn onder andere de volgende functies inbegrepen: een Ladydouche, een geurzuivering, een warmeluchtföhn of een verwarming van de wc-zitting.

Geberit AquaClean douchewc's

Het laatste van Geberit

Meer artikelen