ABB noodverlichting

Noodverlichting

Noodverlichting is essentieel als het gaat om veiligheid. VanLien/ABB Noodverlichting biedt oplossingen voor binnen en buiten, voor appartementencomplexen, retail, utiliteit en industrie. Het assortiment is breed: behalve vluchtrouteaanduiding, vluchtrouteverlichting en combinatie-armaturen biedt VanLien/ABB Noodverlichting ook noodvoedingssystemen en monitoringsystemen.

Slim & efficiënt

Noodverlichting maakt gebouwen niet alleen veiliger, maar ook slimmer en duurzamer. Bovendien zijn veel noodverlichtingsseries efficiënt te installeren dankzij bijvoorbeeld modulaire armaturen. Dit verkort de installatietijd én verlaagt de totale gebruikskosten. 

Duurzaam

Is de noodverlichting geïntegreerd in een centraal inspectiesysteem of gebouwbeheersysteem, dan komt meer data beschikbaar. VanLien/ABB Noodverlichting biedt noodverlichting met DALI®. Deze volgt het systeem constant op, biedt 24/7 toegang tot rapportages en garandeert dat het systeem zo lang mogelijk 100 procent functioneert. En door het systeem zo in te regelen dat de groene pictogrammen worden uitgeschakeld als het alarm aan staat, levert dat energiebesparing en een levensduurverlenging op.

Voor elk gebouw

Van de innovatieve en stijlvolle Evago-serie tot oplossingen zoals Aqualux en Hiled voor de industrie: VanLien/ABB Noodverlichting biedt noodverlichtingsoplossingen voor elke situatie.