Profielen

Een profiel bepaalt welke autorisaties, naast de standaardmogelijkheden, een gebruiker heeft op de website van Technische Unie. In een profiel staan de persoonlijke gegevens van de gebruiker.

Via Mijn account en Mijn organisatie kunt u vervolgens op het betreffende profiel klikken. Hier vindt u de persoonlijke gegevens en autorisatie van uw medewerker.

Via Mijn account en vervolgens Mijn organisatie is zichtbaar welke autorisaties beschikbaar zijn voor uw bedrijf.

Via Mijn account en vervolgens Mijn organisatie is zichtbaar welke autorisaties beschikbaar zijn voor uw medewerkers en welke daarvan voor wie geactiveerd zijn.

Via Mijn account en vervolgens Mijn organisatie kan via de button of het tabblad Gebruiker toevoegen een nieuwe gebruiker worden toegevoegd. Vervolgens kunnen de gegevens en autorisaties worden gevuld. E-mail, gebruikersnaam en wachtwoord zijn verplicht.

Via Mijn accountMijn organisatie en vervolgens het tabblad Profielen wijzigen. Hier kunt u de autorisaties van uw medewerker wijzigen. Een andere optie is op het betreffende profiel klikken. Hierna kunt u zowel de persoonlijke gegevens als de autorisaties aanpassen.

Via Mijn accountMijn organisatie. Hierna op het betreffende profiel klikken en vervolgens op Verwijder profiel. De gebruikersnaam van een verwijderd profiel kan niet opnieuw worden gebruikt.

Via Mijn accountMijn organisatie. Hierna op het betreffende profiel klikken en vervolgens Autorisaties beheren aanvinken. Houdt u er rekening mee dat deze medewerker nu ook de rechten heeft om Autorisaties beheren voor andere medewerkers aan te vinken.

Via Mijn account en vervolgens Mijn gegevens. Hier staan uw persoonlijke gegevens.

Via Mijn accountMijn gegevens en vervolgens Profiel wijzigen. Hier kunt u uw persoonlijke gegevens wijzigen.

Download hier de handleiding Profielen beheren.