Met orderlimiet kunt u delegeren en toch controleren.

- Stel een limiet in voor je medewerkers tot welk bedrag ze zelf kunnen bestellen
- Medewerkers kunnen op locatie bestellen met onze TU app
- Bestellingen boven een limiet kunnen door de geautoriseerde gebruiker zelf afgerond worden
- Taken voortaan aan medewerkers kunnen toevertrouwen

Via Mijn account en Mijn organisatie komt u op de overzichtspagina van de profielen. Onder het tabblad Instellingen kunt u onder Orderlimiet instellingen een maximale orderwaarde per bestelling en een maximale orderwaarde per kalenderdag invullen.

Let op: Deze instelling geldt alleen voor medewerkers waarvoor Orders afsluiten met limiet is aangevinkt.

Via Mijn account en Mijn organisatie komt u bij het Profielenoverzicht. Klik hier op het profiel van de medewerker waarvoor u een orderlimiet wilt instellen. Op de volgende pagina (tabblad Profielen wijzigen) ziet u een overzicht van alle autorisaties van de betreffende medewerker. Hier vinkt u onder Orders de vakjes Orders afsluiten en Orders afsluiten met limiet aan.

Een medewerker met een orderlimiet kan gewoon zijn winkelwagen vullen en bestellen. Zodra de orderlimiet wordt overschreden, kan de medewerker de order laten afsluiten door een daarvoor geautoriseerde collega.

Via Mijn account en Mijn organisatie komt u bij het Profielenoverzicht. Klik hier op het profiel van de medewerker die u wilt autoriseren. Op de volgende pagina (tabblad Profielen wijzigen) ziet u een overzicht van alle autorisaties van de betreffende medewerker. Hier vinkt u onder Orders de autorisatie Orders afsluiten collega's aan.

Medewerkers die geautoriseerd zijn voor het voor het afsluiten van orders van collega’s ontvangen een melding bovenin het scherm zodra een collega een order heeft ingediend om af te sluiten. De geautoriseerde medewerker kan de ingediende order bekijken en vervolgens goedkeuren of afkeuren met een reden van afkeur.

Via Mijn account en Mijn organisatie komt u bij het Profielenoverzicht. Klik hier op het profiel van de medewerker die u wilt autoriseren. Op de volgende pagina (tabblad Profielen wijzigen) ziet u een overzicht van alle autorisaties van de betreffende medewerker. Hier vinkt u onder Orders de autorisatie Order limiet instellen aan.