Facturen

Om uw facturen te bekijken, klikt u bovenin de menubalk op Facturen en vervolgens op Facturen en Paklijsten. Ziet u geen Facturen en Paklijsten in de menubalk? Dan bent u hiervoor (nog) niet geautoriseerd. De hoofdgebruiker van de website kan u deze autorisatie verlenen.

 

Nieuwe schermen:

  1. Log in op technischeunie.nl
  2. Ga naar uw persoonlijke omgeving door op het poppetje rechts bovenaan de pagina te klikken 
  3. Selecteer 'Facturen' in het uitklapmenu
  4. Selecteer de tab ‘Facturen en Paklijsten’, u kunt hier facturen inzien

U kunt nu de facturen inzien en downloaden.

Let op: Ziet u geen Facturen staan onder in het uitklapmenu? Dan bent u (nog) niet geautoriseerd voor facturen. De hoofdgebruiker (001 gebruiker) van de website kan u deze autorisatie verlenen.)

 

U kunt op basis van 11 verschillende filters facturen zoeken. De periode waarbinnen de zoekmachine zoekt staat standaard ingevuld. U kunt dat uiteraard aanpassen.

U kunt facturen bekijken over een periode van 18 maanden.

U kunt bij het zoeken naar facturen een begin- en einddatum ingeven. En als u weet welk soort factuur het is, kunt u dit bij ‘factuurtype’ selecteren.

Als u de factuur wilt printen, klikt u op het PDF icoon achter het factuurnummer.

Technische Unie verstuurt sinds februari 2016 digitale facturen aan al zijn klanten. Dit gebeurt met één standaard lettertype. Voor Adobe Acrobat reader is dat geen enkel probleem, maar voor klanten die gebruik maken van Windows 10 kan dit wel een probleem geven. Bij Windows 10 is Edge de standaard PDF-lezer. Het nadeel van de PDF-lezer in Edge is dat dit een basisversie is, die daardoor het lettertype dat Technische Unie meestuurt niet herkent. Door Adobe Acrobat Reader te downloaden en in te stellen als standaardprogramma voor PDF-bestanden wordt dit probleem opgelost.