Met de berichtenservice kunnen u en uw medewerkers dagelijks door u geselecteerde berichten ontvangen. Deze worden actief door Technische Unie aan u verzonden. De berichten helpen u om sneller en efficiënter op bepaalde situaties in te (kunnen) spelen en bieden u nog meer inzicht in de uitwisseling van data tussen uw bedrijf en die van de TU.

Via Mijn account en Berichtenservice komt u op de overzichtspagina van de berichtenservice. (Ziet u geen Mijn berichten staan onder Mijn account? Dan bent u (nog) niet geautoriseerd voor de berichtenservice. De hoofdgebruiker (001 gebruiker) van de website kan u deze autorisatie verlenen.)

U kunt orderberichten, factuurberichten, financiële berichten, downloadberichten en productinformatie ontvangen. In sommige gevallen kunt u nog een extra selectie maken. Zo kunt u met betrekking tot orderberichten onder andere instellen of u niet-leverberichten, pakbonnen of orderbevestigingen wilt ontvangen.

U kunt per berichtsoort instellen wie deze dient te ontvangen. Klik bij het bericht dat u wilt ontvangen op Bekijk instellingen en voer de naam en het e-mailadres van de ontvanger in. Klik vervolgens op Instellingen opslaan. Met de groene + button kunt u meerdere ontvangers toevoegen.

Download hier de handleiding Berichtenservice.