Perfecte keuze bij extreme temperaturen

Door VARTA
29 november 2023
VARTA

Met een uitzonderlijk vermogen om extreme temperaturen te weerstaan en voordelen als duurzaamheid, veelzijdigheid en betrouwbaarheid, zijn VARTA Ultra Lithium batterijen de perfecte keuze voor sectoren zoals de bouw, productie en transport.

Duurzame VARTA Ultra Lithium

VARTA Ultra Lithium batterijen zijn ontworpen om te werken onder de meest veeleisende werkomstandigheden, situaties die conventionele batterijen tot het uiterste drijven. Hun langere levensduur biedt een ongekende duurzaamheid, waardoor de noodzaak voor frequente vervanging tot een minimum wordt beperkt en consistente stroomprestaties worden gegarandeerd, zelfs in kritieke situaties.

Extreem Temperatuurbereik

Een opvallende eigenschap van VARTA Ultra Lithium batterijen is hun ongeëvenaarde vermogen om effectief te functioneren bij extreme temperaturen. Deze batterijen doorstaan zowel warmte als vrieskou, met een temperatuur varieert van -40°C tot +60°C. Dit maakt ze geschikt voor gebruik zowel binnen als buiten, in uiteenlopende klimaten.

Stabiele Stroom voor Professionals

De stabiliteit van het uitgangsvermogen van VARTA Ultra Lithium batterijen zorgt voor consistente prestaties over het conventionele spanningsbereik. Hierdoor zijn ze de voorkeursoptie voor professionals die gedurende langere perioden betrouwbare stroom nodig hebben. Of het nu gaat om het aandrijven van draadloos gereedschap op een bouwplaats of het voorzien van energie aan kritieke medische apparatuur, deze batterijen garanderen een ongeëvenaarde betrouwbaarheid, vooral wanneer elk moment telt.

Kortom, professionals kunnen vertrouwen op VARTA Ultra Lithium batterijen om hun apparatuur naadloos te laten werken, de productiviteit te maximaliseren en de algehele efficiëntie te verbeteren.

Ontdek Varta Lithium batterijen