ProMix Multi Mengventiel, in iedere positie te monteren

Door Protherm
30 november 2023
Protherm

Een constante mengtemperatuur: meer comfort, lagere stookkosten! ProMix Multi Mengventiel, met een unieke 360° draaibare koud wateraansluiting.

Het belang van een constante mengtemperatuur in installaties is groot. Vooral nodig om een installatie optimaal te laten presteren. Meer comfort en lagere stookkosten! En om dat te realiseren monteert u de ProMix Multi, een instelbare thermostatische mengautomaat. Deze bijzonder mengautomaat voegt Protherm toe aan haar toch al zeer uitgebreide assortiment.

Uniek draaibaar

De ProMix Multi is speciaal ontworpen voor individuele installaties (tapkraan, wastafel, douche, etc.). Montage kan bijvoorbeeld direct onder de wastafel. Met een verchroomde afwerking en door de 3/8” wartels op de aanvoerzijde direct te monteren op de hoekstopkraan. Eenvoudig, slim en in iedere positie te monteren zonder dat de werking verandert. De aansluiting is dankzij een unieke 360° draaibare koud wateraansluiting een fluitje van een cent. De af fabriek ingestelde temperatuur van 38° aanpassen? Ook dat is na het verwijderen van de blauwe afdekdop zo gepiept. Met een inbussleutel temperatuur verlagen of verhogen, de afdekdop terugplaatsen en dat was het. De temperatuur van dit mengventiel is instelbaar, van 30°-50°.

Advies

Onderhoud van installaties is onlosmakelijk verbonden met de opbrengst en de gewenste dan wel geleverde prestaties. Advies voordat u de ProMix Multi installeert: spoel de leidingen om aanwezig vuil te verwijderen en gebruik filters in de koud- en warmwater leidingen om vervuiling te voorkomen.

Drukreduceerventielen

Dynamische drukreduceerventielen in de warm- en koudwater aansluitingen dragen bij aan het optimaal presteren. Toepassing is sterk aan te bevelen indien er veel drukwisselingen in de installatie optreden. Kijk voor drukreduceerventielen ook op www.protherm.nl

De ProMix Multi: een bijzondere mengautomaat met vele toepassingen, in iedere positie te monteren en eenvoudig aan te sluiten. Met standaard geïntegreerde Kiwa gekeurde keerkleppen (beveiliging tegen terugstromen water).