XELITY SWITCHES, EFFICIËNTE NETWERKSTRUCTUREN VERHOGEN DE PRODUCTIVITEIT

Door Murr
7 mei 2023
author-image

Switches vervullen centrale taken in netwerken. Als intelligente infrastructuurcomponenten lezen ze inkomende gegevens en sturen deze door naar de poort met de overeenkomstige ontvanger.

Xelity 10 TX IP67 switches; robuust, ruimtebesparend en rijk aan data

Xelity 10 tx ip67 switch

Deze switch van Murrelektronik opent de poorten naar slim, decentraal gegevensbeheer voor IIoT. Met de Xelity 10 TX managed switch kunnen fail-safe netwerken worden geïmplementeerd onder de moeilijkste omstandigheden in de meest uiteenlopende toepassingsscenario’s. Inclusief snelle gegevensoverdrachtsnelheden tot 10 x Gigabit in één switch. Het grootste voordeel is de beschikbaarheid van 10 poorten in een enorm kleine, maar zeer robuuste, metalen behuizing.

De Xelity 10 TX switch maximaliseert de bandbreedte en biedt betrouwbare datacommunicatie. De metalen behuizing is geschikt voor ruwe omgevingen en maakt het mogelijk om een extra component toe te voegen aan de decentrale, schakelkastloze installatie. Met Xelity 10 TX zijn netwerken snel in de lucht en altijd beschikbaar. Met de geïntegreerde webserver kan de switch geconfigureerd worden en is online diagnoses beschikbaar, terwijl de hoge gegevensdoorstroomsnelheid de applicatiecyclustijd verkort.

Xelity IP20 Managed switches; Intelligente netwerken

Xelity Switch IP20 Managed

Deze switches laten Ethernet-apparaten via netwerkverbindingen met elkaar communiceren. Ze geven het netwerk de mogelijkheid om verschillende topologieën op te zetten, zoals ster of boom. Bovendien kunnen de switches andere taken uitvoeren, waaronder foutenanalyses of netwerkdiagnoses. Ze optimaliseren de gegevensoverdracht en bieden netwerkcontrole via toegang op afstand.

De ProfiNet-aansluiting in de switch en de integratie van de configuratietool (TIA Portal via een GSDML-bestand) vereenvoudigen de installatie. Voorzien van de nieuwste Gigabit-technologie is uw netwerk klaar voor de toekomstige toename van data volumes. 

De IP20 Managed Switches zijn verkrijgbaar met óf zonder ProfiNet, de open industriële Ethernet-standaard voor automatisering. ProfiNet maakt gebruik van TCP/IP- en IT-normen en maakt de integratie van veldbussystemen mogelijk.

Xelity IP20 Unmanaged switches; de werkpaarden voor data in netwerken

Drie Xelity Switches

Deze unmanaged Gigabit Switches zijn zo ontworpen dat ze zelfs in de krapste schakelkast gebruikt kunnen worden. Kenmerkend is:

  • Robuuste kunststof behuizing 
  • Smal ontwerp 
  • Minder dan 150 mm hoog 
  • DIN railmontage

Ontdek XELITY SWITCHES