Phoenix Contact
17 november 2020
author-image

OVERSPANNINGSBEVEILIGING VAN PHOENIX CONTACT

COMPLETE line is een systeem van technologisch toonaangevende, op elkaar afgestemde hard- en softwareproducten, adviesdiensten en systeemoplossingen. Het geoptimaliseerde samenspel vereenvoudigt alle werkstappen; van engineering, via inkoop tot en met installatie en bedrijf.

Het uitgebreide productprogramma biedt u producten voor alle taken in de schakelkast: verbinden, schakelen, scheiden en meten, besturen en voeden net als automatiseren. Voor elke functie heeft de COMPLETE line de passende oplossing. Het eenvoudige, intuïtieve gebruik zorgt daarbij voor tijdsbesparing bij montage, inbedrijfstelling en onderhoud van schakelkasten.

De almaar toenemende eisen uit de markt dwingen bedrijven 24 uur per dag tot het leveren van maximale prestaties. Phoenix Contact biedt met de productlijn TRABTECH complete oplossingen voor een hoge net- en signaalkwaliteit en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan storingsvrije arbeidsprocessen op elk gebied.

Een complete effectieve overspanningsbeveiliging is een belangrijke voorwaarde voor

de ongestoorde beschikbaarheid van de installatie. Phoenix Contact biedt voor alle toepassingsgebieden beveiligingsmodulen die op basis van jarenlange ervaring en uitgebreid fundamenteel onderzoek zijn ontwikkeld.

Uw voordelen: