UW VERTROUWDE PARTNER IN AUTOMATISERING

OMRON
11 december 2020
OMRON

OMRON Industrial Automation maakt deel uit van het wereldwijde OMRON Corporation en is één van ‘s werelds marktleiders op het gebied van producten en toepassingsexpertise voor technologisch geavanceerde industriële automatiserings-producten.

Ons aanbod voor gedigitaliseerde productie - Smart Industry

Succesvolle implementatie van gedigitaliseerde productie vereist de combinatie van meerdere kerncompetenties in het ecosysteem van de fabrikant.
Machines worden beschouwd als het hart van de productie, dus systemen die machines in staat stellen om te presteren zijn essentieel voor het gebruik van slimme gegevens bij de productie.
OMRON levert een compleet pakket machineautomatiseringsproducten leveren die zijn gebaseerd op toekomstbestendige hardware- en softwareplatformen.

Dankzij onze technologie kunnen we efficiënt en betrouwbaar gebruikmaken van communicatie en gerelateerde gegevens om slimme systemen te bouwen. Geavanceerde platform gebaseerde apparaten stellen ons in staat om producten (dingen) te koppelen aan relevante gegevens en machinegerichte oplossingen voor het ‘Internet of Things’ te ontwikkelen.

In een gedigitaliseerde productieomgeving is een naadloze verticale communicatie van sensor- en machinegegevens een sleutelfactor. Maar net zo belangrijk als de verticale integratie is de eenvoudige realisatie van een horizontale fabrieksbrede integratie, die ook wordt ondersteund door datacommunicatietechnologie zoals SQL.