INDUSTRY OF THE FUTURE: BENT U ER KLAAR VOOR?

Schneider Electric
11 december 2020
Schneider Electric

Het zetten van de eerste stap naar digitale transformatie begint bij het Inspiratiecentrum Smart Industry.

EcoStruxure & TeSys island

Ontdek de volgende generatie gedigitaliseerde machines, fabrieken en procesindustrieën en stap in de industrie van de toekomst. Onze open systeemarchitectuur en IoT-platform EcoStruxure maakt het eenvoudig om aan de slag te gaan.

Bekijk de nieuwste innovaties, waaronder TeSys island, een volledig digitaal en multifunctioneel loadmanagement systeem voor het schakelen, beveiligen en beheren van motoren en andere elektrische belastingen. Volg een van de live demonstraties op het gebied van energiemonitoring, slimme draadloze communicatie op de fabrieksvloer of het toepassen van Augmented Reality bij het vereenvoudigen van onderhoud en service.

Ervaar de kracht van realtime gegevensuitwisseling via web interfaces en cloudcomputing voor toegang, monitoring en controle van uw machines vanaf elke locatie. Laat u inspireren door de experts van Technische Unie en Schneider Electric en start uw traject naar digitale transformatie en slimme productie. Van verbonden machines tot gedigitaliseerde fabrieken, kijk waar de industrie van de toekomst uw bedrijf kan brengen.