MURRELEKTRONIK LANCEERT EMPARRO67

Door Murrelektronik
13 januari 2021
author-image

Tot nu toe zat de voeding vrijwel altijd in de schakelkast. Maar dat hoeft niet meer! Bij Murrelektronik laten ze zien hoe u de spanningsvoorziening naar de machine kunt verplaatsen.

Stroomtoevoer uit de kast, naar de machine

Er is veel voordeel te behalen door een voeding rechtstreeks op de machine te monteren. Zo is een kleinere schakelkasten nodig, of helemaal geen kast. U transformeert de spanning direct naast de werklast om stroomverlies te verminderen. Daarmee bespaart u op energiekosten en bedrading. Ook uw arbeidstijd neemt af en een IP67-voeding biedt eindklanten toegevoegde waarde op het gebied van diagnostische gegevens en onderhoud. Dit alles kunt u bereiken met de Emparro67. 

Emparro67

De volledig vergoten IP67 netvoedingen uit de Emparro67 serie zijn ontworpen voor toepassingen buiten de schakelkast.  Ze zijn voorzien van een robuuste metalen behuizing en kunnen uitstekend functioneren onder zware industriële toepassingen. Ze maken indruk door het hoge rendement – tot 93,8 procent van de gebruikte energie wordt omgezet. 

Emparro67 Hybrid

De schakelende netvoeding Emparro67 Hybrid beschikt over twee geïntegreerde MICO-kanalen voor elektronische stroombeveiliging van bijvoorbeeld installatieonderdelen, sensoren en actuatoren of – bijzonder interessant – van veldbusmodules. Op deze wijze kan bij een veldbussysteem, de voeding van zowel de sensoren als ook van de actuatoren afzonderlijk worden beveiligd. Dit levert een maximale bedrijfsbetrouwbaarheid op.

De Emparro67 Hybrid beschikt ook over een IO-link interface (M12-aansluiting) en kan als Device communiceren met een bovenliggende IO-linkmaster. Dit maakt het mogelijk om de Emparro67 Hybrid te installeren in andere gekoppelde intelligente toepassingen. 

Direct bestellen