VSH XPRESS RVS LEIDINGSYSTEEM

Door VSH
1 oktober 2021
author-image

Wanneer hygiëne een belangrijke rol speelt biedt Aalberts integrated piping systems een breed assortiment VSH XPress RVS fittingen aan in de maten 12 t/m 108 mm (DN10-DN100).

Aalberts integrated piping systems is een samensmelting van verschillende bedrijven met een sterke erfenis in hun markten. De afzonderlijke merken hebben grote naambekendheid en vertegenwoordigen elk een lange bestaansgeschiedenis. Samen bieden zij de beste geïntegreerde leidingsystemen voor nu en in de toekomst.

Met de afdeling Design Service is Aalberts integrated piping systems tevens in staat om voor iedere situatie een passend advies te verzorgen. Van digitale tekentafel tot aan oplevering van het “project”.

VSH XPress is één van die systemen; een compleet leidingsysteem dat geschikt is voor vele toepassingen. Het assortiment bestaat uit M-profiel pressfittingen, appendages, buizen en pressgereedschap. Alle systeemonderdelen zijn verkrijgbaar in RVS en absoluut corrosiebestendig. Ook als deze blootgesteld worden aan gedemineraliseerd of gedistilleerd water. Installatiegemak, veiligheid en tijdsbesparing staan daarbij voorop.

De voordelen van VSH XPress op een rij:

  • Uitgebreide range van 12 t/m 108 mm, inclusief unieke tussenmaten 64 en 66,7 mm
  • Duidelijke herkenning van materiaal en afmeting
  • Snelle installatie door voorgemarkeerde insteekdiepte
  • Extra veiligheid door Leak Before Pressed-functie
  • Professioneel, bijpassend pressgereedschap
  • Eenvoudig te combineren met andere systemen

Ontdek VSH XPress RVS leidingsysteem