STEKERBAAR INSTALLEREN MET ADELS

Door Adels
17 maart 2021
Adels

Hemmink vertegenwoordigt in Nederland het stekerbare systeem AC 166G van Adels. De componenten uit dit pakket zijn vrijwel allemaal te bevestigen zonder gereedschap en zijn te combineren met bevestigingsmaterialen van JMV en Schnabl.

Totaalaanpak

Hemmink is zo’n leverancier die vanuit een persoonlijke aanpak niet alleen de producten levert, maar ook de engineering kan verzorgen, een offerte op maat maakt én het logistieke traject kan begeleiden. Daarnaast bieden zij een snelservice aan en zijn we flexibel als het gaat om de verpakkingseenheden. Zo hebt u geen last van ongebruikte voorraden. 

Stekerbaar installeren met Hemmink

Het krachtige van Hemmink is dat dat zij ook verbindingen leggen met producten en productontwikkeling van de andere businessunits zoals buis- en bevestigingssystemen, gereedschappen, veiligheidssystemen en industrieel kabelmanagement. Het voordeel? Voor een volledige stekerbare installatie kunt u terecht bij één leverancier. Hemmink combineert dit brede assortiment met een uitgebreide service, slimme rekentools en een persoonlijke projectbenadering.