PRACHT SMART SOLUTIONS: DE SLIMME MOGELIJKHEDEN VAN VERLICHTING

Door Technische Unie
8 maart 2021
Technische Unie

Van drukte tot luchtkwaliteit meten en van bedrijfsongevallen opmerken tot werknemers fit houden: de mogelijkheden van slimme verlichting zijn bijna eindeloos. Dankzij de smart solutions van PRACHT kunnen uw klanten slim en veilig aan het werk.

Slimme technieken voor de industrie

Industriële bedrijven hebben steeds meer behoefte aan slimme technieken, oftewel smart industry. Met de smart solutions van PRACHT laat u bijvoorbeeld sensoren in de armaturen bouwen. Daarmee optimaliseert u bedrijfsprocessen.Een greep uit de mogelijke functies met PRACHT smart solutions:

Meten of een locatie druk of rustig is, waarop de verlichting zich automatisch aanpast

  • Controleren of machines in een fabriek afwijkende geluiden maken en aan reparatie of vervanging toe zijn
  • Luchtkwaliteit en -druk, vochtgehalte en gevaarlijke stoffen meten, om gezond en gevaarloos te werken
  • Natuurlijk licht nabootsen, zodat werknemers fit en wakker blijven
  • Bedrijfsongevallen opmerken door te waarschuwen als een collega een tijd niet beweegt
  • Bediening via Bluetooth vanuit een smartphone-app of gebouwbeheersysteem

Toegankelijk voor al onze industrieklanten

Machines kunnen lang meegaan in de industrie, soms wel twintig tot dertig jaar. Vaak zijn na verloop van tijd artikelnummers niet meer verkrijgbaar via de reguliere assortimenten van leveranciers. Niet alle artikelen zijn hierdoor terug te vinden in ons kernassortiment. Via het aanvullend assortiment vindt u het onderdeel waarschijnlijk nog wél.
Toegang tot het aanvullend assortiment is opengesteld voor álle industrieklanten van Technische Unie. Andere klanten kunnen via hun vertegenwoordiger toegang krijgen.

In de praktijk

Bent u benieuwd hoe zo’n smart solution er in het echt uitziet? In het Inspiratiecentrum Smart Industry van Technische Unie in Eindhoven is de TUBIS LED XLS van PRACHT te zien. Zo ziet u hoe deze oplossing in de praktijk toepasbaar is.

Bestel nu

TUBIS LED XLS van PRACHT schaft u aan via de webshop van Technische Unie.