GRATIS HARMONY INNOVATION BOX: VRAAG 'M NU AAN!

Door Schneider Electric
18 mei 2021
Schneider Electric

Innovatie zit bij Schneider Electric in het bloed. Slimme producten tillen uw Operator Interface naar een hoger plan. Kies voor de beste veiligheid, producten die sneller te installeren zijn en de flexibiliteit van uw machines verhogen.

Wilt u kennismaken met de innovatieve producten van Schneider Electric? Vraag vandaag nog uw Harmony Innovation Box aan.*

Boost uw business! Met de innovatieve producten van Harmony.

Harmony verlichte noodstop

Soms maakt een seconde het verschil om een noodsituatie te voorkomen. De verlichte noodstopknop van Harmony helpt u om de noodstop direct te lokaliseren.

Harmony draadloos en batterijloos

De eenvoudigste manier om uw Operator Interface te digitaliseren en mobiliteit toe te voegen aan uw productieproces. is Harmony draadloos en batterijloos.

Harmony insteekrelais met drukveer

Harmony insteekrelais voeten met drukveer technologie maakt een foutloze en snellere installatie van relais in uw industriële besturingspaneel mogelijk.

Preventa XPSU veiligheidsmodules

De nieuwe generatie veiligheidsmodules voor zowel geoptimaliseerde als krachtige machines bieden eenvoud en innovatieve functies met een gebruiksvriendelijke interface.

*Looptijd campagne: 1 juni t/m 31 juli.

Meer over energiebesparen

Energiebesparing is een centraal thema binnen de industrie. Meld u in juni en juli 2021 aan voor BesparingsBoost-webinars van  SMC, ABB, LIKE energy, Grundfos en Technische Unie. Ontdek  verbeterpunten voor energiebesparing met onze overzichtelijke menukaart. Of volg de training ISO 50001: energiemanagement in de praktijk bij TU Campus.