SOLAR SOLUTIONS 2023: SLIM OMGAAN MET ZELF OPGEWEKTE ENERGIE

Door Technische Unie
17 januari 2023
Technische Unie

Alles weten over de nieuwste oplossingen op het gebied van zonne-energie? De nieuwste PV-panelen, slimme energieopslag, combinaties van duurzame technische producten. U vindt het allemaal op de vakbeurs Solar Solutions 2023. Bent u er dit jaar ook bij? 

Solar Solutions is de grootste internationale vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. Dit B2B-evenement biedt u de kans om te netwerken op hoog niveau. Daarnaast kunt u met hetzelfde toegangskaartje ook de naastgelegen beurs Duurzaam Verwarmd bezoeken. Dit is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken van de Benelux.

Ontdek alles over slimme oplossingen voor zelf opgewekte energie

Vanaf 2025 wordt de salderingsregeling langzaam afgebouwd tot 2031. Voor die tijd moeten er natuurlijk andere oplossingen voor al die opgewekte energie komen. Dat betekent dat dat we slimmer en efficiënter met onze energie moeten omgaan. En daar vindt u de focus op onze stand. Maak kennis met de mogelijkheden die er nu al zijn, zoals energieopslag. Maar ook met mogelijke oplossingen voor energieverdeling van hernieuwbare energie in de toekomst. Kortom: neem een vers kopje koffie en stel ons gerust al uw vragen. Team Duurzaam staat voor u klaar!

Lees hier meer over ons thema op de beurs>

Gratis e-ticket met registratiecode 2023TU

U bent uiteraard van harte welkom en kunt uzelf gratis registreren via deze website. Vul 2023TU in als invitatiecode. Dan ontvangt u gelijk een gratis e-ticket ter waarde van €75,-. Met dit ticket kunt u ook de naastgelegen vakbeurs Duurzaam Verwarmd bezoeken.
Bent u er dit jaar ook bij?

Wat: Solar Solutions 2023
Waar: Expo Greater Amsterdam, Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen, stand C13
Wanneer: 14, 15 en 16 maart van 10.00 tot 18.00 uur
Registratiecode gratis e-ticket: 2023TU