Laat de lucht je water opwarmen met de Remeha Azorra Ace.

Door Remeha
11 november 2023
Remeha

Door gebruik te maken van de warmte uit de woning of de buitenlucht is de nieuwe Remeha Azorra Ace warmtepompboiler uitstekend geschikt voor het maken van warm water.

Compact, stil en milieuvriendelijk

De nieuwe Remeha Azorra Ace warmtepompboiler is compact, stil, krachtig maar bovenal milieuvriendelijk. Door gebruik te maken van de warmte uit de woning of de buitenlucht is de Azorra Ace uitstekend geschikt voor het maken van warm water. Dit kan een aanzienlijke besparing op gas opleveren. De warmtepomp voorziet dan ook met gemak in de dagelijkse behoefte van een gezin tot maximaal 6 personen (gebaseerd op type 250L).

4 uitvoeringen

De Remeha Azorra Ace is verkrijgbaar in 4 uitvoeringen met een 200 of 250 liter voorraadvat met of zonder hydraulische aansluiting. Hiermee kun je het water niet alleen via de warmtepomp functie verwarmen, maar ook in een hybride opstelling met een verwarmingsketel of thermische zonnepanelen.

warmtepomp

Voordelen van de Azorra Ace

  • De stilste werking. Met zijn 47,6 dBa werkingsgeluid is de Azorra Ace de stilste op de markt.
  • Het hoogste rendement. Door de hoge COP van de warmtepomp is de Azorra Ace tot wel 4 keer zo zuinig als een elektrische boiler. Extra rendement voor een nog krachtigere opwarming en een lager energieverbruik.
  • Duurzaam. De Azorra Ace maakt gebruik van het R290 koudemiddel, welke 100% CO2-neutraal is, voldoet aan de strengste eisen en is het beste voor ons milieu.
  • Uiterst compact. Met een hoogte van 153 cm (model 200 en 200H) en 176 cm (model 250 en 250H) behoort de Azorra Ace tot de kleinste in de markt.
  • Eenvoudige installatie. Door zijn compacte afmetingen en lage gewicht zijn transport en plaatsing uiterst gemakkelijk.