De stilste warmtepomp: Bosch Compress 5800i AW

Door Nefit Bosch
10 juni 2024
Nefit Bosch

De Compress 5800i AW van Nefit Bosch is de stilste en meest duurzame warmtepomp die er is. Geschikt voor gewone radiatoren en voorzien van het natuurlijke koudemiddel R290, met veel voordelen. 

Profiteer van de standaard scherpe prijs op de Compress 5800i AW en de Compress Hybrid 5800i AW. Bestel direct!

TU Roadtrip 2024

Gert Brommer vertelt in de video meer over de Compress 5800i AW van Nefit Bosch. 

Waarom de Compress 5800i AW en de Compress Hybrid 5800i AW

Ontdek de stilste en meest hoogwaardige warmtepompen van Nefit Bosch: de Compress 5800i AW en de Compress Hybrid 5800i AW. De nieuwste generatie perfectioneert het bewezen warmtepompconcept van Bosch. Een toekomstbestendig koudemiddel en hoge prestaties gecombineerd met een stijlvol design en plug & play installatie voor zowel all-electric, als hybride installaties.  

Belangrijkste voordelen:

  • Stilste luchtwarmtepomp

  • Past in elke woning: vijf vermogensklassen

  • Voor vloerverwarming én radiatoren 

  • Natuurlijk koudemiddel (propaan) en Energielabel A+++

  • Grote plaatsingsflexibiliteit dankzij ongekend laag geluidsniveau

  • Snelle en eenvoudige installatie: geïntegreerde componenten

  • Bediening met app en monitoring op afstand mogelijk dankzij ingebouwde Wifi-module  

Monoblock buitenunits

De monoblock buitenunits kunnen worden gecombineerd met twee verschillende binnenunits. De staande Tower-variant is een all-in-oplossing. De compacte wandhangende variant kan worden gecombineerd met een externe warmwaterboiler op maat. De 4, 5 en 7 kW buitenunits kunnen worden toegepast voor zowel all-electric, als hybride verwarming. De grotere vermogen (10 en 12 kW) zijn geschikt voor all-electric toepassingen. 

'Plug & Play': snelle en eenvoudige installatie

De Compress 5800i kent een grote plaatsingsflexibiliteit dankzij het ongekend lage geluidsniveau: 26,5 dB(A) op 3 meter afstand in stille modus. Dat is letterlijk fluisterstil. De buitenunit is eenvoudig aan te sluiten op bestaande cv-installaties* dankzij handige hybride aansluitsets. De warmtepomp kan zonder binnenunit, buffervat of aanpassingen worden aangesloten. Er zijn twee eenvoudige manieren om de buitenunit aan te sluiten (zie video).

Hoge aanvoertemperatuur

De Compress (Hybrid) 5800i AW warmtepompen zijn ook geschikt voor gewone radiatoren dankzij hoge aanvoertemperatuur tot 75℃.  Alle varianten hebben energielabel A+++ voor efficiënt en comfortabel verwarmen, warm water én – in het geval van de all-electric variant - koelen (in combinatie met vloerverwarming).

Eenvoudige, slimme bediening

Bediening gaat moeiteloos bedienen via het nieuwste touch-screen kleurendisplay op de binnenunit van de warmtepomp. Of met de intuïtieve HomeCom Easy App op je smartphone natuurlijk. Daarnaast kun je ook kiezen voor een van de bijpassende kamerthermostaten*.  

*Kijk voor de vrijgegeven combinaties op Nefit Bosch. Op termijn is de Compress Hybrid 5800i AW naar verwachting ook  te combineren met cv-ketels van andere merken (OpenTherm en Aan/uit).