Transformeer de frisdrankindustrie

Door Grundfos
16 oktober 2023
Grundfos

Wilt u meer te weten komen over hoe de frisdrankindustrie kan verduurzamen? Volg nu onze ECADEMY cursus.

Verduurzaming van de zeer concurrerende frisdrankindustrie

Wist u dat Grundfos de zeer concurrerende frisdrankindustrie helpt om te verduurzamen? In de ECADEMY cursus '99 - De frisdrankindustrie transformeren' ontdekt u hoe Grundfos de frisdrankbedrijven kan helpen om hun productieprocessen efficiënter te maken en grondstoffen op een kosteneffectieve manier te gebruiken, waardoor ze duurzamer worden.

Door processen te optimaliseren en water te hergebruiken, kan de kennis van Grundfos een ware transformatie in gang zetten in de frisdrankindustrie. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat we ook in de toekomst genoeg drinkwater hebben. 

Online trainingsportaal

Grundfos ECADEMY is een online trainingsportaal dat is afgestemd op uw trainingsbehoeften. Hier blijft u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van pomptechnologie, frist u uw kennis op en leert u hoe Grundfos een transformatie in gang kan zetten. Grundfos ECADEMY biedt op maat gemaakte online modules over pompinstallaties, toepassingen en nieuwe mogelijkheden die overal, altijd en gratis toegankelijk zijn. 

‘99 - De frisdrankindustrie transformeren’ Start de cursus vandaag nog hier

Ontdek het assortiment van Grundfos