De Edel warmtepompboiler van Dimplex: Efficiënt & Milieuvriendelijk

Door Dimplex
10 november 2023
Dimplex

De Dimplex 270L DE2 is een slimme warmtepompboiler die gratis lucht omzet in warm water. Uniek aan de DE2 is de mogelijkheid om andere warmtebronnen te koppelen. Efficiënt en veelzijdig.

Lagere energie rekening

Door de extra warmtewisselaar kan de Dimplex 270L DE2 slim en efficiënt de warmte van bijvoorbeeld een zonneboiler gebruiken om het water verder op te warmen. Dit is niet alleen milieuvriendelijk, maar kan ook aanzienlijk bijdragen aan het verlagen van je energierekening.

Perfect contact tussen warmtewisselaar en ronding van het reservoir

Een ander uniek voordeel van de Edel warmtepompboilers is de gepatenteerde eHD warmtewisselaar. Deze technologische innovatie is ontworpen om een perfect contact te creëren tussen de warmtewisselaar en de ronding van het reservoir. Dit resulteert in een uiterst efficiënte warmteoverdracht.

Optimaal verwarmen

Met andere woorden, de warmte wordt op een effectieve en snelle manier overgedragen aan het water, wat betekent dat de boiler in staat is om optimaal het water op te warmen. Dit maakt de Edel warmtepompboiler niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook een praktische en kosteneffectieve oplossing voor warmwaterbehoeften in je huishouden.