RADIATOREN & CONVECTOREN GESCHIKT MAKEN VOOR LTV-VERWARMING MET CLIMATEBOOSTER?

Door ClimateBooster
3 september 2023
ClimateBooster

Maak bestaande radiatoren & convectoren toekomstbestendig voor zowel koelen als verwarmen. Is de warmtepomp nog een te grote stap? ClimateBooster is dan ook jouw energiebesparende maatregel.

ClimateBooster Radiator Wit

Heerlijk warm in de winter en aangenaam koel in de zomer

Dat is wat iedereen in huis of op kantoor graag wil ervaren. Vaak lukt dit niet altijd. ClimateBooster zorgt ervoor dat elke ruimte met radiatoren of convectoren sneller op tijd verwarmd of gekoeld zijn terwijl jij tegelijkertijd energie bespaart! De producten van ClimateBooster zorgen voor een verhoging van de luchtdoorstroming door radiatoren en convectoren. Hierdoor stijgt de warmteafgifte van het verwarmingssysteem met 50% tot 80%. Hierdoor kan jij eenvoudiger, sneller en duurzamer verwarmen en bespaar je fors op de energierekening.

Sneller verwarmen

Doordat de prestaties van de radiator of convector met 50% tot 80% stijgen, zullen de ruimtes 2 à 3 keer sneller opgewarmd worden. Daarnaast wordt er door de booster een gelijkmatigere warmteverdeling bereikt! Dit levert jou veel meer comfort op.

Duurzaam verwarmen

Wanneer ruimtes momenteel voldoende verwarmd worden, kan na toevoeging van de producten van ClimateBooster de aanvoertemperatuur met minstens 15ᵒC dalen zonder het koud te krijgen. Hiermee bespaar je direct op energiekosten en verlaag je de CO2 uitstoot!

Warmtepompen kunnen niet zonder een ClimateBooster

ClimateBooster maakt elke bestaande radiator of convector eenvoudig geschikt voor duurzame lage temperatuur verwarming. Door het verlagen van de aanvoer temperatuur maakt ClimateBooster LTV-verwarming in jouw woning mogelijk. Hierdoor is vloerverwarming, grotere radiatoren en LTV convectoren, bij aanschaf van een warmtepomp, géén vereiste meer. Daarnaast maakt het de warmtepomp ook tot 25% energiezuiniger. Voor in de zomer kan de ClimateBooster ook radiator koeling activeren, zodat jouw ruimte heerlijk koel blijft.

Geavanceerde automatische regeling

Alle ClimateBooster producten bezitten een intelligente regeling die ervoor zorgt dat de ventilatoren moduleren met de temperatuur van de radiator of convector bij zowel koelen als verwarmen. Hierdoor wordt er niet meer dan nodig geblazen en geluid & energieverbruik geminimaliseerd!

Radiator - Pro

De Radiator-Pro is ideaal wanneer jij meer warmte of koude uit jouw 2- of 3 plaats radiator wilt halen! Door haar esthetisch strakke design is het zonder dat het jou opvalt een verlengstuk van uw radiator. De Radiator-Pro is in elke gewenste lengte tot 3 meter te bestellen. Ook eventuele uitsparingen of specials zijn mogelijk. Neem hiervoor dan contact op met jouw TU-vertegenwoordiger.

Convector - Pro

De Convector-Pro is speciaal ontworpen om meer warmte uit jouw convector te halen. Door het verhogen van de luchtstroom zorgt het ervoor dat jouw convector 50% tot 80% beter gaat presteren en zijn hierdoor koude ruimtes verleden tijd. De Convector-Pro plaats je bovenop jouw convector en is door haar modulaire opbouw, ondanks eventuele tussenschotten, overal toepasbaar! De Convector-Pro is te bestellen in modules van 50cm. De modules worden vanaf de basismodule onderling met elkaar verbonden.

Direct bestellen