EVBOX BUSINESSLINE: DE LAADPAAL VOOR KANTOREN EN BEDRIJVEN

Door EVBox
18 augustus 2021
EVBox

EVBox BusinessLine is betrouwbaar en duurzaam gebouwd. Deze AC-laadpaal is altijd verbonden en groeit in een Hub-Satellite-configuratie gemakkelijk met uw bedrijf mee. Ook wordt er slim gebruikgemaakt van de beschikbare stroom door middel van Load Balancing. EVBox BusinessLine is standaard beveiligd tegen AC- en DC-lekstromen. Verder kan het laadstation tot 22 kW per connector laden, heeft het een modulair ontwerp én werkt hij op Wifi en 4G.

Betrouwbaar in elke situatie

Van het duurzame en weerbestendige ontwerp tot de geïntegreerde elektrische beveiligingen: de nieuwe generatie EVBox BusinessLine tilt betrouwbaarheid naar een hoger niveau. Door ingebouwde wifi- en 4G-verbinding is deze laadpaal altijd verbonden. Daarmee is het mogelijk om de laadpaal altijd en overal te beheren, firmware-updates op afstand te ontvangen en extra inkomsten genereren mogelijk is.

De beste keuze voor elke locatie

EVBox BusinessLine is van binnen opnieuw ontworpen en voorzien van een modulaire opbouw, waardoor het eenvoudiger is dan ooit om een laadnetwerk te installeren en te onderhouden. De flexibele oplossing past zich aan elke locatie aan: één of twee connectoren aan de muur of op een paal - u bepaalt.

Breid het laadnetwerk makkelijk uit

Door het schaalbare ontwerp is de EVBox BusinessLine nu én in de toekomst nog steeds geschikt voor de behoeften van uw klanten. Met de Hub-Satellite-configuratie is het mogelijk tot 20 laadpunten per netwerk aan te sluiten en een onbeperkt aantal netwerken te beheren via software naar keuze. Bovendien zijn de investerings- en energiekosten flink te verlagen dankzij de optie tot load balancing.

Kenmerken en voordelen

Software mogelijkheden

De hardware en software zijn OCPP-conform. Dat wil zeggen dat EVBox laadstations en laadbeheersoftware (EVBox Laadbeheer) met externe hardware en software kunnen communiceren, mits deze ook OCPP-conform zijn. Klanten hebben dus veel keuzevrijheid en zijn extra flexibel.

Direct bestellen