SUBSIDIE VOOR CO2-MELDERS OP SCHOLEN

Technische Unie
11 februari 2022

De overheid heeft onlangs € 17 miljoen beschikbaar gesteld voor CO2-melders in alle klaslokalen van basis- en middelbare scholen. Zo’n melder geeft aan of de lucht in de klas gezond is en wanneer er geventileerd moet worden.  

1000

Bekijk ons assortiment CO2-melders

Schone lucht in klaslokalen

De afgelopen corona-periode heeft uitgewezen dat schone lucht erg belangrijk is in ruimtes waar we tijd met elkaar doorbrengen. Eerder al stelde de overheid € 360 miljoen beschikbaar om ventilatiesystemen op scholen te verbeteren. Daar komt nu nog eens € 17 miljoen bij: elk klaslokaal in Nederland krijgt een CO2-melder.   

1000

Kansen voor de installateur

Voor scholen is het aantrekkelijk om nú werk te maken van CO2-melders. Met extra financiële steun van de overheid. Bent u actief op het gebied van ventilatie? Dan is dit een goed moment om scholen te benaderen. Of misschien benaderen ze u. Voor een compleet ventilatieadvies kunt u gebruikmaken van de Quickscan van Masterplan Ventilatie.  

 

Wij helpen u graag

Heeft u vragen over dit onderwerp? Dan helpen we u graag. U kunt contact opnemen met een verkoopkantoor bij u in de buurt.