ANDERHALVE METER AFSTAND MET BEHULP VAN EATONS SOCIAL DISTANCING ARMATUUR

Door Eaton
7 december 2020
author-image

De wereld is al maanden in de ban van het coronavirus. Langzaam maar zeker worden de richtlijnen versoepeld, maar dat alles binnen een 1,5 meter-samenleving. En dat vraagt om veel aanpassingen van de hele maatschappij. Daarom heeft Eaton een pictogramarmatuur ontwikkeld om mensen attent te maken op het houden van voldoende fysieke afstand. De volledige winst op dit product zal door Eaton worden gedoneerd aan doelen en instanties die bijdragen aan de aanpak van de coronacrisis. 

1,5 meter afstand

Eaton’s CrystalWay Social distancing armatuur is luxe vormgegeven en heeft een helder en gelijkmatig verlicht pictogram voor een hoge attentiewaarde. Dit speciale armatuur is, in tegenstelling tot de overige Eaton CrystalWay producten, géén noodverlichting, maar een normaal verlichtingsarmatuur dat aangesloten kan worden op 230V.

De armatuur wordt geleverd met 3x2 pictogrammen voor 1, 1,5 en 2 meter afstand en is geschikt voor muurmontage met enkelzijdig pictogram, of voor plafondmontage met dubbelzijdig pictogram.

Hiermee kunnen mensen effectief attent gemaakt worden op het daadwerkelijk behouden van de 1,5 meter fysieke afstand.

Kenmerken

Aanpak coronavirus

Eaton wil graag een positieve bijdrage leveren aan de samenleving. In het geval van dit speciale 1,5-meterarmatuur betekent dit dat de winst over dit armatuur volledig gedoneerd wordt aan doelen en instanties die bijdragen aan de aanpak van de coronacrisis.

Direct CrystalWay Social distancing armatuur bestellen