ROUNDTECH: MINIMALE ESTHETISCHE IMPACT MET MAXIMALE PERFORMANCE

Door Eaton
11 maart 2021
author-image

Eaton introduceert een uniek, esthetisch vormgegeven armatuur voor vluchtroute-aanduiding of -verlichting; RoundTech.  De verlichtingsarmatuur is voorzien van E-focus technologie, waardoor éénzelfde armatuur geschikt is voor vluchtrouteverlichting of ruimteverlichting.

Unieke E-focus technologie

RoundTech is voorzien van een E-focus functie, waardoor zowel anti-paniek- als vluchtrouteverlichting mogelijk zijn met dezelfde armatuur. De monteur kan ter plaatse de lichtspreiding definiëren die past bij de toepassing, door eenvoudigweg een brede of smalle uitstraling te kiezen via de testknop. Hierdoor beschikt de monteur op het project altijd over het juiste armatuur en zullen de faalkosten verlaagd worden. 

Esthetiek

De inbouwarmatuur kenmerkt zich door zijn discrete vormgeving en heeft daardoor nagenoeg geen impact op de esthetiek van een gebouw. Alle producten zijn standaard voorzien van een ronde afwerkrand, maar indien gewenst is een vierkante afwerkrand leverbaar als accessoire. Beide versies zijn in 4 standaardkleuren verkrijgbaar, die het mogelijk maken dit armatuur onopvallend in uw project te integreren.

Het egaal verlichte pictogram van de armatuur voor vluchtroute-aanduiding (IP43), is m.b.v. een magneet dimbaar in 3 standen. Uiteraard zal het pictogram in geval van nood volledig branden.  Later dit jaar zijn alle modellen ook in een opbouwuitvoering leverbaar.

 

Dark Light Eaton
Round Light Eaton

Performance

De vluchtroute/ruimteverlichtingsversie is leverbaar in twee uitvoeringen:

  • De standaarduitvoering heeft een tussenafstand van ruim 22 meter bij een  installatiehoogte van 3 meter. De maximale installatiehoogte van dit armatuur is 6 meter.
  • De High Bay (HB) versie is geschikt voor hoge ruimtes en kan tot maar liefst 12 meter hoogte gemonteerd worden.

Beide versies hebben een beschermingsgraad van IP65 en zijn daardoor ook goed toepasbaar in omgevingen met een hoge vochtigheidsgraad

Kenmerken en voordelen

  • In- en opbouw versies met een herkenbaar minimalistisch uiterlijk
  • Eenvoudige montage via standaard gatenzaag (Ø 64-78mm)
  • Alle producten zijn standaard voorzien van een ronde afwerkrand, een vierkante afwerkrand is leverbaar als accessoire
  • Kleuren: zwart, zilver, wit en grijs standaard beschikbaar voor zowel de vierkante als de ronde afwerkrand
  • Decentrale uitvoering
  • Te gebruiken in niet-permanente & permanente modus
Bestellen

RoundTech van Eaton bestelt u in de webshop van Technische Unie.