UPGRADE JE GEREEDSCHAPSKIST MET DEZE HANDIGE GADGET VAN VARTA

Door Varta
8 september 2023
Varta

Ontdek de ultieme werkpartner: VARTA WorkFlex Multi Function Light. Compact, flexibel en veelzijdig, ideaal voor elke klus.

Magnetisch en flexibel

Met de VARTA Work Flex hoef je je nooit zorgen te maken over het vinden van een geschikte plek om je lichtbron te bevestigen. Dankzij de krachtige magneten kun je de werklamp eenvoudig op metalen oppervlakken bevestigen, waardoor je je handen vrij hebt om je werk uit te voeren. Met zijn 180° draaifunctie kun je het licht naar elke gewenste hoek richten, zodat je zelfs de moeilijkst bereikbare plekken kunt verlichten.

varta zaklantaarn 3 lichtbronnen

Diverse lichtstanden en oplaadbaar

Met zijn diverse lichtstanden kun je het juiste licht selecteren voor elke situatie. Of je nu behoefte hebt aan fel licht om een donkere ruimte te verlichten of juist aan gericht licht om een specifiek detail te kunnen zien. Met een simpele druk op de knop pas je de lichtstand aan, waardoor je altijd optimale zichtbaarheid hebt tijdens je werkzaamheden. De VARTA Work Flex kan eenvoudig opgeladen worden met bijgesloten USB type C kabel.

varta zaklantaarn stof en waterbestendig

Water- en stofbestendig

De VARTA Work Flex is water- en stofbestendig (IP54). Ook is dit gadget schokbestendig tot wel 2 meter en is hij hiermee uiterst geschikt voor zware werkomstandigheden.

varta zaklantaarn compact en lichtgewicht

Compact en lichtgewicht

De VARTA Work Flex is niet alleen functioneel, maar ook uiterst handig in gebruik. Met zijn compacte formaat past hij moeiteloos in elke broekzak of gereedschapskist, zodat je hem altijd bij de hand hebt wanneer je hem nodig hebt. De handige clip maakt het mogelijk om de gadget aan je kleding of riem te bevestigen, waardoor je hem niet kwijtraakt tijdens het werken. En met een gewicht van slechts 60 gram merk je nauwelijks dat je hem bij je draagt.

Kortom, de VARTA Work Flex is ideaal voor elke klus en onmisbaar in iedere gereedschapskist!

Direct bestellen