ONTDEK DE DUURZAME VERLICHTING VAN OPPLE LIGHTING

Door OPPLE
2 november 2020
author-image

OPPLE biedt een ruim assortiment met verlichtingsoplossingen, waarmee u een kantoor dichterbij energielabel C* brengt. Er zijn diverse mogelijkheden om over te stappen naar ledverlichting: van een eenvoudige oplossing tot een draadloos regelbare oplossing op basis van Bluetooth. OPPLE Lighting biedt ledverlichting van uitstekende kwaliteit tegen een zeer gunstige prijs

Ieder kantoor energielabel C

*Per 1 januari 2023 moet elk kantoor groter dan 100 m2 minimaal energielabel C hebben. Dit betekent een Energie-Index van 1,3 of beter. Voldoet het pand dan niet aan de eisen, dan mag u het per 1 januari 2023 niet meer als kantoor gebruiken. Deze verplichting staat in het Bouwbesluit. Meer informatie over dit bouwbesluit leest u op de website van Rijksdienst van Ondernemend Nederland.

OPPLE helpt u bij de eerste stap richting energielabel C

Er zijn diverse opties, waarmee u al snel minimaal 60% energie kunt besparen:

  • U kunt de conventionele verlichting een-op-een vervangen door ledverlichting. Daarbij heeft u dan de keuze tussen standaard led-armaturen of een dimbare oplossing door middel van Dali of 0-10V.

  • Wilt u besparen in installatiekosten en tevens profiteren van gebruiksgemak, dan zijn de Smart led-oplossingen voor u het meest geschikt. De armaturen worden direct vanuit de verpakking gemonteerd en op het stroomnet aangesloten. Er zijn geen extra kabels of gateways nodig. Alle armaturen kunnen met de OPPLE Smart Lighting app of draadloze schakelaar worden bediend. Met de OPPLE Smart sensoren kan extra energie worden bespaard.

Ervaar het zelf

Wilt u zelf ervaren hoe het is om met de bluetooth producten van OPPLE te werken? OPPLE heeft een starterspakket samengesteld met daarin 4 Smart LED Panels 60x60cm 4000K, een Smart Sensor en een Smart Switch, gemakkelijk te bestellen met één code (103030001000). Hiermee rust u snel en eenvoudig een standaard kantoor uit met een OPPLE Smart led-oplossing. U ervaart zelf hoe eenvoudig de installatie is. 
Heeft u downlights nodig? Dan heeft OPPLE ook een pakket met 6 LED Downlights HG 23W 4000K, een Smart Sensor en een Smart Switch samengesteld (103030003000).

Aan de slag met OPPLE Lighting