NIEUW NORTON CUBIQ-I INLEGARMATUUR, MODULAIR CONCEPT

Door Norton
19 mei 2021
Norton

Nieuw in het Norton assortiment is de CUBIQ. Dit design armatuurconcept is gebaseerd op universeel inzetbare led modules. Het modulaire high-end concept is dankzij de talrijke configuratiemogelijkheden breed toepasbaar. Een revolutionaire uitbreiding van het Norton programma!

CUBIQ-I inlegarmatuur

Naast de high-end projectuitvoering zijn nu 4 standaarduitvoeringen van de CUBIQ-I uit voorraad leverbaar. Deze duurzame verlichtingsoplossing met witte cups is geschikt voor systeemplafonds, moduul 600, met zichtbare profielen.

Highlights CUBIQ-I

·      zeer hoog visueel comfort (UGR <16)
·      tot 150lm/W
·      70.000 uur L90/B10

HUPPE

Modulaire led technologie

Het modulaire CUBIQ armatuurconcept is gebaseerd op universeel inzetbare led modules (130x130 mm). De stofvrije module in combinatie met de PMMA lenstechnologie creëert een uiterst comfortabel lichtbeeld met een UGR<16. Door toepassing van de laatste technologie wordt een rendement behaald tot liefst 150lm/W.

Eindeloze flexibiliteit

De CUBIQ is leverbaar als inleg-, inbouw-, opbouw- en pendelarmatuur. Standaard leverbaar in 3000K, 4000K en Tunable White. De behuizing is zowel in een vierkant als langwerpig model leverbaar, in diverse maatvoeringen.

Ervaar de flexibiliteit

Klik hier en ervaar in dit filmpje de eindeloze flexibiliteit van de NORTON CUBIQ.

Ontdek Norton CUBIQ-I