ONTDEK ABB NOODVERLICHTING

Door ABB
2 november 2021

Bij brand, stroomuitval of andere calamiteiten is goedwerkende vluchtrouteverlichting van levensbelang. En dat begint bij de keuze voor de juiste verlichtingsoplossing en de installatie. ABB/VanLien laat zien hoe het werkt.

Naveo®Pro van ABB

Veilig, slim en efficiënt. ABB verenigt deze essentiële zaken voor noodverlichtingsinstallaties in één intelligent monitoringssysteem: Naveo®Pro. Met Naveo®Pro kunt u uw gehele noodverlichtingsinstallatie instellen, onderhouden en volledig aansturen met slechts één mobiele app. Met de Evago armaturenlijn maakt u het plaatje compleet.

Evago vanLien noodverlichting

De Evago noodverlichting met zwart design speelt in op de trend dat wanden en plafonds steeds vaker donker zijn. Hierdoor gaat deze esthetisch fraaie oplossing mooi op in zijn omgeving. Door de frameloze pictogramplaat treedt er geen strooilicht uit het Evago armatuur. Hierdoor wordt het pictogram altijd scherp uitgelicht.

DALI vanLien noodverlichting

Noodverlichting moet elk moment van de dag berekend zijn op zijn zware taak. Regelmatige systeemcontroles zijn cruciaal. Geen probleem voor DALI. DALI volgt het systeem constant op, genereert automatisch actuele logboeken en geeft notificaties direct weer op één centrale plek. Gecombineerd met Evago-armaturen is DALI gegarandeerd uw veilige keuze.