BACK TO THE ESSENTIALS MET DELTA LIGHT

Door Delta Light
23 november 2020

Delta Light biedt met de nieuwe Essentials een range hoogwaardig afgewerkte verlichtingsarmaturen van een betrouwbaar A-merk, vlot leverbaar en tegen een interessante prijsstelling.

Essentials-reeks

Met het Essentials-gamma slaagde het ontwerpteam van Delta Light erin om een goed ontwerp en goede functionaliteit te combineren met de juiste kwaliteit. En dat tegen een betaalbare prijs! De Essentials-reeks is speciaal ontwikkeld voor de waarde-georiënteerde klant die op zoek is naar de betrouwbaarheid van een gevestigd merk.

De selectie van producten biedt een aanvulling op het Delta Light® premium gamma. Het biedt een basisaanbod, maar tegelijk een complete selectie van binnen- en buitenverlichting (inbouw en opbouw), trackverlichting en profielen met een snelle beschikbaarheid. Ondersteund door een overzichtelijke compacte brochure heeft u daarmee de essentie in handen voor de invulling van diverse projecten.

We houden het voor dagelijks gebruik overzichtelijk door beperkte kleuren, afwerkingen en opties. Het programma laat zich door het gebruik van dezelfde materialen, laksoorten en ledmodules naadloos combineren met de ongekende mogelijkheden in de rest van het Delta Light programma.