PHILIPS PERFECT FIT: PAST PERFECT, GEGARANDEERD!

Door Philips
17 juni 2021

3D-geprinte armaturen zijn de toekomst als u een verlichtingsoplossing op maat zoekt die volledig voldoet aan uw exacte wensen. U bespaart niet alleen geld, maar ook een boel frustratie.

Uw volgende renovatie is zojuist een stuk gemakkelijker geworden. Met een ontwerp op maat krijgt u precies het armatuur die u wilt en die gegarandeerd past. Het online ontwerpproces verloopt eenvoudig en zodra de armaturen bezorgd zijn, kunt u ze binnen een paar minuten installeren. De downlights zijn bovendien gemaakt van polycarbonaat dat kan worden gerecycled. Zo draagt u ook nog eens bij aan het milieu.

De voordelen

Speciaal voor u gemaakt
De 3D-geprinte armaturen worden nauwkeurig ontworpen volgens uw specificaties en passen altijd.

Probleemloos
U krijgt hulp om eenvoudig de downlights te maken die u nodig hebt bij uw renovatieproject. Eenvoudig online te configureren en binnen enkele minuten te installeren. Bovendien maakt het lichte gewicht de montage eenvoudiger.

Duurzaam
De armaturen zijn gemaakt van polycarbonaat dat volledig kan worden hergebruikt. U draagt daarmee bij aan een beter milieu. Daarnaast wordt het lokaal geproduceerd, hierdoor is er minder CO2-uitstoot.

HUPPE

Uw werk wordt gemakkelijker

De armaturen worden speciaal voor u geprint. Ze passen gegarandeerd in de bestaande plafondopening. Halo ringen of andere aanpassingen zijn dus niet nodig. Minder rommel, minder moeite en naadloos weggewerkt.

·      Installatie In slechts twee minuten:
Door het simpele design en de constructie uit één stuk is de montage kinderspel.

·      Voorkom aanpassingen aan plafondopeningen:
De armaturen worden op maat gemaakt en passen gegarandeerd. U hoeft ze alleen maar uit te pakken en naadloos weg te werken in de bestaande opening.

·      Geïntegreerde sierrand voor een strakke uitstraling:
Het slanke design en de geïntegreerde sierrand geven elk project een strakke uitstraling.

Een offerte vraagt u aan via lichtadvies@technischieunie.com

HUPPE

Ontdek Philips Perfect Fit